CHAMPIONS LEAGUE

"Μπαρούτι" τα αποδυτήρια της Μπάγερν

Bayern's head coach Carlo Ancelotti watches his team behind Arjen Robben during a training session prior to the Champions League quarterfinal first leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid, in Munich, Germany, Tuesday, April 11, 2017. Munich will face Real on Wednesday. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's head coach Carlo Ancelotti watches his team behind Arjen Robben during a training session prior to the Champions League quarterfinal first leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid, in Munich, Germany, Tuesday, April 11, 2017. Munich will face Real on Wednesday. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Άριεν Ρόμπεν αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση που του έγινε μετά την ήττα από την Παρί Σεν-Ζερμέν για το εάν οι παίκτες της Μπάγερν στηρίζουν τον Κάρλο Αντσελότι και τα αποδυτήρια των Βαυαρών "μυρίζουν" μπαρούτι.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε 3-0 την Μπάγερν για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League με τον Κάρλο Αντσελότι να αφήνει εκτός αρχικής ενδεκάδας τον Άριεν Ρόμπεν και να τον περνά στο 69ο λεπτό στη θέση του Τόμας Μίλερ.

Ο 33χρονος Ολλανδός εξτρέμ της γερμανικής ομάδας αρνήθηκε να πάρει θέση σε ερώτηση δημοσιογράφων για το κατά πόσο οι παίκτες της Μπάγερν στηρίζουν τον Ιταλό τεχνικό και από ο,τι φαίνεται οι ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια των Βαυαρών μόνο καλή δεν είναι.

"Δεν θα απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση. Ήταν μια επώδυνη ήττα και μπορούμε να μιλήσουμε γι' αυτό και μόνο", υποστήριξε σε ερώτηση που του έγινε για το "εάν τα αποδυτήρια της Μπάγερν στηρίζουν τον Κάρλο Αντσελότι", ενώ σε αντίστοιχη όταν κλήθηκε να "σχολιάσει την αρχική ενδεκάδα των Βαυαρών" απάντησε:

"Δεν θα πω κάτι σχετικά με αυτό, γιατί κάθε λέξη σχολιάζεται υπερβολικά. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε ομάδα, χρειαζόμαστε ηρεμία και όλοι όσοι εξωτερικεύουν τη δυσαρέσκειά τους δεν βοηθούν την ομάδα".

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ