ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάγερν Κ19 - ΑΕΚ Κ19 2-0: Παραδόθηκε στην ανωτερότητα των Βαυαρών

UEFA YOUTH LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
UEFA YOUTH LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα (2-0) από την Μπάγερν στο Μόναχο κι έχει μείνει χωρίς βαθμό μετά τα τέσσερα πρώτα ματς για το Youth League της τρέχουσας σεζόν.

Η Μπάγερν υποδέχθηκε την ΑΕΚ στο Μόναχο για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Youth League - αντίστοιχη ηλικιακή για το επίπεδο Κ19 ετών εκδοχή του Champions League - και τη νίκησε 2-0.

Οι "κιτρινόμαυροι" παραδόθηκαν στην ανωτερότητα των Βαυαρών, παρά το γεγονός ότι άντεξαν ένα ημίχρονο και κράτησαν απαραβίαστη την εστία τους. Ο Τσίλα άνοιξε το σκορ για τη γερμανική ομάδα τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (48') κι ο Τσίρκτσε στο 82' διεύρυνε το προβάδισμα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη αναμέτρηση, στην Αθήνα, η Μπάγερν είχε φύγει με τη νίκη (0-4).

Η Ένωση έχει μείνει χωρίς βαθμό μετά από τέσσερα ματς στη διοργάνωση, έχει πετύχει ένα γκολ κι έχει δεχθεί 15.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Χόφμαν, Στάνισιτς, Ρίτσαρντς, Ντάνιλιουτς, Γιόναθαν Μάιερ, Πούντιτς (72' Γέλισιτς), Γιόχανσον (46' Στίλερ), Φράντσκε, Τσίλα, Όλιβερ Μάιερ (16' Κούνι - 79' Άντερσον), Τσίρκτσε.

ΑΕΚ: Γκίνης, Σταμούλης, Μπογκντάνι, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Μπότος, Τάμπας (88' Οικονομικός), Τσέλιος (62' Αρβανίτης), Μάρκου (62' Πατρινός), Μαχαίρας (75' Μαλισσόβας), Χριστόπουλος (88' Σταματής).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Μπάγερν - ΑΕΚ 2-0 (48' Τσίλα, 82' Τσίρκτσε)

Μπενφίκα - Άγιαξ 1-0 (σε εξέλιξη)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (27/11)

ΑΕΚ - Άγιαξ

Μπάγερν - Μπενφίκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ