CHAMPIONS LEAGUE

Μουρίνιο: "Θα παίξουμε για τη νίκη"

Μουρίνιο: "Θα παίξουμε για τη νίκη"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δηλώνει ότι η Τσέλσι δεν θα επαναπαυθεί στην ισοπαλία του πρώτου ματς με την Παρί και θα παίξει για τη νίκη.

Νίκη ζήτησε από τους παίκτες του ο Ζοζέ Μουρίνιο στον επαναληπτικό αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ στο Στάμφορντ Μπριτζ με αντίπαλο την Παρί. Το πρώτο ματς είχε λήξει ισόπαλο 1-1 και οι "μπλε" έχουν το προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στις δηλώσεις του ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε ότι η Τσέλσι θα παίξει για τη νίκη και περιμένει οι φίλαθλοι της ομάδας να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα ανάλογη με την σημασία του αγώνα.

" Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Όταν μία ομάδα χάνει 3-1 στο πρώτο ματς πρέπει να ρισκάρεις. Αν δεχτείς ένα γκολ τότε έχεις πρόβλημα. Πρέπει αν σκοράρεις τουλάχιστον τρία. Σήμερα (11/3) είναι διαφορετικά. Το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς είναι ισορροπημένο αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε.

Είναι ένα ακόμα παιχνίδι και παρότι είναι νοκ άουτ είμαστε ήρεμοι. Στο Τσάμπιονς Λιγκ στα νοκ άουτ παιχνίδια μία ομάδα χρειάζεται και τύχη. Αν σκοράρεις στο τελευταίο λεπτό όπως πέρσι είναι μία τυχερή λεπτομέρεια. Ο κόσμος πρέπει να έχει μαγεία. Παίξαμε ημιτελικό εναντίον της Λίβερπουλ και η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Το ίδιο συνέβη και από τους φιλάθλους μας στο Παρίσι. Ελπίζω να επαναληφθεί."

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ