ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουρίνιο: Ξέσπασε στα μπουκάλια με το νερό μετά το γκολ του Φελαϊνί

ManU midfielder Marouane Fellaini celebrates with ManU coach Jose Mourinho after scoring the opening goal during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Young Boys at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Nov. 27, 2018. (AP Photo/Jon Super)
ManU midfielder Marouane Fellaini celebrates with ManU coach Jose Mourinho after scoring the opening goal during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Young Boys at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Nov. 27, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά το γκολ του Φελαϊνί στο 90ό λεπτό του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γιουνγκ Μπόις ξέσπασε πετώντας με δύναμη στο έδαφος τα μπουκάλια με το νερό που είχε στον πάγκο της ομάδας του.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μας έχει συνηθίσει σε έξαλλους πανηγυρισμούς και αντιδράσεις. Αυτό που έκανε όμως την Τρίτη το βράδυ μετά το γκολ του Φελαϊνί στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Γιουνγκ Μπόις δεν είχε προηγούμενο.

Ο Πορτογάλος αμέσως μετά το γκολ ξέσπασε καθώς έσπασε τα μπουκάλια με το νερό που υπήρχαν δίπλα στον πάγκο της ομάδας του. Ο Μουρίνιο σήκωσε τα μπουκάλια με το νερό και έριξε με δύναμη στο έδαφος πανηγυρίζοντας έξαλλα βλέποντας την ομάδα του να παίρνει τη νίκη στις καθυστερήσεις.

Δείτε την αντίδραση του:

Εν συνεχεία μάλιστα ο Βέλγος μέσος πήγε και αγκάλιασε τον Πορτογάλο τεχνικό ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για τον πανηγυρισμό του σημειώνοντας πως αρκετοί οπαδοί της Γιουνάιτεντ μπορεί και να είχαν σπάσει τις τηλεοράσεις τους:

«Ορισμένοι οπαδοί θα έσπασαν και τηλεοράσεις... Όλοι είδαν πως ξεκίνησε η ομάδα με ένταση, επιθυμία για νίκη και κίνητρο, οι παίκτες τα έδωσαν όλα και είχαμε αρχίσει να ενοχλούμαστε γιατί η ισοπαλία φαινόταν ότι θα ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Όταν πετύχαμε το γκολ ξέσπασα και είμαι σίγουρος ότι αντέδρασε κάπως έτσι και ο κόσμος στο σπίτι, αλλά ήταν μια μεγάλη ανακούφιση. Δεν έπρεπε και δεν παίξαμε για το 0-0. Θα ήταν τεράστια τιμωρία για τα παιδιά αν το ματς όντως έληγε στο 0-0».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ