CHAMPIONS LEAGUE

Μουρίνιο: "Ευτυχώς που δεν έχουμε 11 Ντιέγκο Κόστα στην Τσέλσι"

Μουρίνιο: "Ευτυχώς που δεν έχουμε 11 Ντιέγκο Κόστα στην Τσέλσι"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ανέβασε και πάλι τους τόνους αναφερόμενος στην απόφαση της αγγλικής FA να τιμωρήσει τον Ντιέγκο Κόστα ενώ ξεκαθάρισε ότι θα χαιρετήσει τον Ίκερ Κασίγιας πριν το Πόρτο-Τσέλσι. Ποια η "απειλή" του Πορτογάλου στα μεγάλα αστέρια της ομάδας.

H Τσέλσι δοκιμάζεται το βράδυ της Τρίτης στο "Ντραγκάο" απέναντι στην Πόρτο, ομάδα με την οποία ο Ζοζέ Μουρίνιο κατέκτησε μέσα σε δύο σερί σεζόν Κύπελλο UEFA (2003) και Champions League (2004), παρόλα αυτά ο Ζοζέ Μουρίνιο εξακολουθεί να "ασχολείται" με την περίπτωση του Ντιέγκο Κόστα.

Η απόφαση της αγγλικής ομοσπονδίας να τον τιμωρήσει με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό ελέω της συμπεριφοράς του στο ματς με την Άρσεναλ, κάνοντας χρήση video, όχι μόνο δεν βρίσκει σύμφωνο τον Πορτογάλο αλλά με νέες δηλώσεις του φρόντισε να ρίξει "καρφιά" προς τους ανθρώπους της ομοσπονδίας για τις επιλογές τους.

"Εάν είχαμε 11 Ντιέγκο Κόστα που να έβγαζαν τέτοιο πάθος θα ήμασταν στην κορυφή της Premier League;" Όχι, επειδή έτσι θα έβρισκαν έναν τρόπο να τους τιμωρήσουν όλους", δήλωσε ο Μουρίνιο, ο οποίος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι θα βρει απόψε ως αντίπαλο τον Ίκερ Κασίγιας, με τον οποίο συγκρούστηκε στο διάστημα που ήταν προπονητής στη Ρέαλ Μαδρίτης.

Μουρίνιο: "Ευτυχώς που δεν έχουμε 11 Ντιέγκο Κόστα στην Τσέλσι"

"Σε σταματώ αμέσως (σ.σ. είπε σε δημοσιογράφο που πήγε να του κάνει σχετική ερώτηση). Εάν τον δω, θα τον χαιρετήσω. Και δεν πρόκειται να απαντήσω σε άλλες ερωτήσεις για αυτόν".

Ερωτηθείς δε για τις πιθανότητες που συγκεντρώνει η πρωταθλήτρια Αγγλιάς να κατακτήσει το Champions League, φρόντισε να αφαιρέσει το άγχος και την πίεση από τους παίκτες της ομάδας του: "Η Τσέλσι δεν είναι μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση του Champions League για διάφορους λόγους. Είμαστε φαβορί για να περάσσουμε τον όμιλο, τον Φεβρουάριο θα ξαναδούμε πώς έχουν τα πράγματα..."

Μουρίνιο: "Ευτυχώς που δεν έχουμε 11 Ντιέγκο Κόστα στην Τσέλσι"

Τέλος ο Μουρίνιο ήταν κατηγορηματικός όσον αφορά στις προθέσεις του σε περίπτωση που η Τσέλσι τεθεί εκτός της διεκδίκησης του τίτλου στην Premier League: "Εάν έρθουν έτσι τα αποτελέσματα που δεν μας επιτρέψουν να πάρουμε τρόπαια, θα συνεχίσω με τα νεαρά παιδιά.

Όταν δεν έχεις κάτι να κυνηγήσεις δεν έχει το παραμικρό νόημα να χρησιμοποιείς τους γηραιότερους παίκτες".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ