CHAMPIONS LEAGUE

Μουρίνιο: “Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου”

Manchester United head coach Jose Mourinho walks to the dressing room after his side were defeated by Sevilla during the Champions League round of 16 second leg soccer match at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. Sevilla won the game 2-1 and go through to the quarterfinals .(AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United head coach Jose Mourinho walks to the dressing room after his side were defeated by Sevilla during the Champions League round of 16 second leg soccer match at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. Sevilla won the game 2-1 and go through to the quarterfinals .(AP Photo/Dave Thompson) AP

Απογοητευμένος από την ήττα και τον αποκλεισμό από τη Σεβίλλη εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Ζοζέ Μουρίνιο. Τι ανέφερε για τα χρήματα που έχει ξοδέψει σε μεταγραφές.

Η ήττα με 2-1 από τη Σεβίλλη και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Champions League προκάλεσε εκνευρισμό στον Ζοζέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου, με τον Πορτογάλο να θυμάται τις προκρίσεις ως προπονητής των Πόρτο και Ρεάλ Μαδρίτης στο Old Trafford.

Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχω καθίσει σ'αυτή την καρέκλα δύο φορές με Πόρτο και Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε. Οπότε, δεν είναι κάτι καινούργιο για τον σύλλογο” ανέφερε αρχικά.

Προσπαθήσαμε να είμαστε επιθετικοί και έντονοι από το πρώτο λεπτό. Δεν σκοράραμε και προοδευτικά η Σεβίλλη ήλεγξε το παιχνίδι. Είχαμε καλές ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά σημείωσαν πρώτοι ένα γκολ. Το δεύτερο τέρμα το έκανε για εμάς αδύνατο.

Είμαι χαρούμενος που οι ποδοσφαιριστές μου δεν κρύβουν τη θλίψη τους, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αύριο είναι μια άλλη μέρα και το Σάββατο υπάρχει ένας άλλος αγώνας. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου”.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τα χρήματα που έχει ξοδέψει για μεταγραφές, απάντησε τα εξής:

Ο καθένας ξοδεύει χρήματα. Όχι μόνο εμείς. Είναι μια φυσική διαδικασία, δεν είμαστε ο μόνος σύλλογος που επενδύει, όλοι το κάνουν”.

AP Photo/Dave Thompson

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ