CHAMPIONS LEAGUE

Μουρίνιο: "Δεν αξίζαμε την πρόκριση"

Μουρίνιο: "Δεν αξίζαμε την πρόκριση"
Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Παρί και χαρακτήρισε δίκαιο τον αποκλεισμό της Τσέλσι από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν απέσπασε ισοπαλία 2-2 στο Στάμφορντ Μπριτζ στην παράταση και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο προπονητής της Τσέλσι Ζοζέ Μουρίνιο, χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση της Παρί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Παρί πέτυχε δύο γκολ με κεφαλιές μετά από ισάριθμα κόρνερ γεγονός που σχολίασε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Πορτογάλος προπονητής.

" Άξιζαν να προκριθούν. Όταν μία ομάδα δέχεται δύο γκολ από κόρνερ τότε δεν αξίζει να κερδίσει. Δεν εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία όταν αποβλήθηκε ο Ιμπραχίμοβιτς και ότι παίζαμε στην έδρα μας με αριθμητικό πλεονέκτημα. Για την Παρί ήταν εύκολο. Δέκα παίκτες, αμυντική οργάνωση, αντεπιθέσεις, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή.

Περιμένοντας το λάθος. Δεν είχαν τίποτα να χάσουν. Έχω παίξει ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ με αυτό το συναίσθημα. Είναι δύσκολο με δέκα παίκτες αλλά πνευματικά δεν αντιλαμβάνεσαι την πίεση. Άξιζαν την ισοπαλία και δεν αξίζαμε να περάσουμε.

Είμαι απογοητευμένος αλλά πρέπει να αντιδράσουμε με περηφάνια. Έχουμε ένα πρωτάθλημα και αυτό είπα στους παίκτες μου. Δεν είναι ώρα να κλαίμε. Αν κερδίσουμε το πρωτάθλημα θα είναι επίσης μία φανταστική σεζόν".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ