CHAMPIONS LEAGUE

Μιλόγεβιτς: "Θα ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη με τον Ολυμπιακό"

Μιλόγεβιτς: "Θα ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη με τον Ολυμπιακό"

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ντροπή η ήττα (3-0) από την Μπάγερν, ενώ υποστήριξε ότι η ομάδα του Βελιγραδίου θα ελαχιστοποιήσει τα λάθη που έκανε στο Μόναχο στο ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (1/10).

Ο Ερυθρός Αστέρας πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε στο Μόναχο και γνώρισε την ήττα (3-0) από την Μπάγερν για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο προπονητής της ομάδας του Βελιγραδίου τόνισε στους παίκτες του στο ημίχρονο του ματς στην Αλιάντς Αρένα ότι δεν είναι ντροπή να χάσουν από τους Βαυαρούς και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τα λάθη που έκαναν στη Γερμανία θα ελαχιστοποιηθούν την επόμενη αγωνιστική, όταν και υποδέχεται τον Ολυμπιακό (1/10, 22:00) για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης.

"Δεν ήταν ότι είχαμε υπερβολικό σεβασμό, αλλά υπήρχε φόβος μην κάνουμε κάποιο λάθος. Είπα στους παίκτες στο ημίχρονο ότι έπρεπε να κάνουμε το παιχνίδι μας και πως δεν είναι ντροπή να χάσεις από την Μπάγερν. Δεν μου άρεσε, βέβαια, που δεχθήκαμε δεύτερο και τρίτο γκολ. Κοιτάξαμε την Μπάγερν στα μάτια.

Προχωράμε μπροστά. Πρέπει να χειριζόμαστε καλύτερα κάποιες καταστάσεις. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Πιστεύω θα ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας κόντρα στον Ολυμπιακό", υποστήριξε ο πρώην προπονητής του Πανιώνιου και νυν του Ερυθρού Αστέρα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ