CHAMPIONS LEAGUE

Mιλόγεβιτς: "Δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου εάν αποκλειστούμε"

Red Star's head coach Vladan Milojevic shouts during the Champions League group B soccer match between Red Star and FC Bayern Munich at the Rajko Mitic Stadium, in Belgrade, Serbia, Tuesday, Nov. 26. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Red Star's head coach Vladan Milojevic shouts during the Champions League group B soccer match between Red Star and FC Bayern Munich at the Rajko Mitic Stadium, in Belgrade, Serbia, Tuesday, Nov. 26. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Με τους παίκτες του τα έβαλε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά την ήττα του Ερυθρού Αστέρα από τη Μπάγερν Μονάχου με 6-0, ενώ τόνισε πως εάν αποκλειστεί η ομάδα του δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε για το παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου μετά τη συντριβή του Ερυθρού Αστέρα με 6-0 στο Βελιγράδι τονίζοντας πως η απογοήτευση είναι μεγάλη για το σύλλογο, ενώ αναφέρθηκε στο κυνήγι της τρίτης θέσης που θα δώσει με τον Ολυμπιακό επισημαίνοντας πως εάν χάσει την πρόκριση δεν θα έρθει και το τέλος του κόσμου.

"Δεν ξέρω τι να πω. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στην ομάδα καθώς αυτή η ήττα είναι η μεγαλύτερη της ιστορίας του συλλόγου. Ας περάσει αυτή η βραδιά και θα δούμε τι θα γίνει.

Δεν είπα τίποτα στους παίκτες μου μετά το παιχνίδι. Φυσικά μιλήσαμε πριν αλλά και στο ημίχρονο. Η Μπάγερν είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Ήταν καλύτερη από εμάς σε όλο το ματς, σε όλους τους τομείς. Φοβηθήκαμε το ματς από το πρώτο λεπτό και αυτό είναι κάτι που δεν κατάλαβα γιατί έγινε. Δεν έχει να κάνει με τον αντίπαλο αλλά με τη νοοτροπία. Πρέπει να συζητήσουμε τι συνέβη, τι πήγε τόσο στραβά".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη "μάχη" που θα δώσει με τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική, για την διεκδίκηση της τρίτης θέσης του ομίλου που οδηγεί στους "32" του Europa League. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως δεν θα έρθει και το τέλος του κόσμου εάν η ομάδα του δεν συνεχίσει στην Ευρώπη, σε μία προσπάθεια να πάρει το βάρος από τους ποδοσφαιριστές του, όμως από την άλλη τους έφερε προ των ευθυνών τους.

"Τι θα γίνει εάν βρεθούμε εκτός Ευρώπης; Δεν θα έρθει και το τέλος του κόσμου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως οι παίκτες μπορούν να κάνουν περισσότερα.

Δεν έχει να κάνει με την τακτική, αλλά με πολλά άλλα πράγματα που έχουν να κάνουν με την ενέργεια και την ένταση που βγάζει ο κάθε παίκτης στο παιχνίδι του. Ίσως φταίω εγώ. Ίσως φταίνε οι παίκτες. Πρέπει όμως να δείχνουμε γενναιότητα".

Photo Credits: AP / Darko Vojinovic

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ