CHAMPIONS LEAGUE

Μίλερ: "Κάτω από τρομερή πίεση η Άρσεναλ"

Bayern Munich's Toni Kroos (L) celebrates with teammates Thomas Muller (C) and Dante after scoring against Arsenal during their Champions League soccer match at the Emirates Stadium in London February 19, 2013.     REUTERS/Eddie Keogh  (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER)
Bayern Munich's Toni Kroos (L) celebrates with teammates Thomas Muller (C) and Dante after scoring against Arsenal during their Champions League soccer match at the Emirates Stadium in London February 19, 2013. REUTERS/Eddie Keogh (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Ο Τόμας Μίλερ υπογράμμισε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η Άρσεναλ με τους μηδέν βαθμούς μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές του CL, ξεκαθάρισε ωστόσο πως το ματς στο "Emirates" μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τη Μπάγερν.

"Η Άρσεναλ βρίσκεται υπό τρομερή πίεση ενόψει του μεταξύ μας αγώνα αλλά δεν μπορείς να μιλήσεις για ξεκάθαρο φαβορί. Είναι σίγουρα ένα παιχνίδι που ανυπομονώ να πάρω μέρος. Πήραμε τη νίκη στα δύο τελευταία μας παιχνίδια εδώ και σκόραρα και στα δύο παιχνίδια.

Όταν θα βγω στον αγωνιστικό χώρο θα έχω καλές αναμνήσεις από εδώ. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι όμως ξέρουμε πως δεν πρόκειται για περίπατο στο πάρκο! Αμφότερες οι ομάδες παίζουν επιθετικά.

Στο τέλος εύχομαι να έχει γίνει ένα καλό παιχνίδι αλλά εμείς να έχουμε παίξει καλύτερα", τόνισε με δηλώσεις του ο Τόμας Μίλερ, δεύτερος σκόρερ φέτος για τη Μπάγερν πίσω από τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ενώ ο Τσάμπι Αλόνσο δεν έκρυψε την έκπληξή του για το άσχημο ξεκίνημα της Άρσεναλ στο φετινό Champions League:

"Φυσικά και είμαστε λίγο έκπληκτοι, αλλά παρότι δεν έχουν κανέναν πόντο, παραμένουν καλή ομάδα. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι", δήλωσε αρχικά ο πρώην άσος των Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, για να προσθέσει:

Μίλερ: "Κάτω από τρομερή πίεση η Άρσεναλ"
© EPA

"Η κατάκτηση του Champions League είναι ένας από τους μεγάλους μας στόχους, όμως έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι τον τελικό του Μιλάνου και θα πρέπει να πάμε βήμα βήμα. Ο Βενγκέρ είναι πολύ σημαντικός για την Άρσεναλ, είναι μία σημαντική ποδοσφαιρική προσωπικότητα και έχω μεγάλο σεβασμό απέναντί του".

Επιπλέον, ο Ισπανός διεθνής αμυντικός μέσος επαίνεσε τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι όχι μόνο για τα (πολλά) γκολ με τη φανέλα της Μπάγερν αλλά και τη διάθεσή του να βοηθάει και αμυντικά τους Βαυαρούς: "Είναι σε εκπληκτική φόρμα, είναι σπουδαίος παίκτης για την ομάδα μας καθώς βοηθάει και αμυντικά.

Αυτό είναι σημαντικό για έναν μέσο. Είναι σίγουρα ένας από τους ποδοσφαιριστές-κλειδιά της ομάδας μας".

Βενγκέρ: "Καλύτερη ομάδα στον κόσμο η Μπάγερν"

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ