CHAMPIONS LEAGUE

Μιγκέλ Βίτορ: "Ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής, εάν δεν υπήρχαν εξωαγωνιστικά προβλήματα στην Ελλάδα"

Μιγκέλ Βίτορ: "Ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής, εάν δεν υπήρχαν εξωαγωνιστικά προβλήματα στην Ελλάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός των Μπενφίκα και ΠΑΟΚ, Μιγκέλ Βίτορ, έχρισε τους συμπατριώτες του φαβορί για πρόκριση στους ομίλους του Champions League, ενώ αναφέρθηκε και στην περυσινή μάχη του τίτλου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Μπενφίκα στο "Estadio da Luz" (21/8, 22:00) για το πρώτο ματς των δύο ομάδων στο πλαίσιο των playoffs του Champions League. Ο 29χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός της Χαπόελ Μπερ Σεβά, Μιγκέλ Βίτορ, έχει φορέσει τη φανέλα τόσο της ελληνικής (2013-2016), όσο και της πορτογαλικής (2007-2013) ομάδας στο παρελθόν.

Μιλώντας σε σελίδα της πατρίδας του (Noticias ao minuto), έχρισε την ομάδα της Λισαβόνας ως φαβορί για πρόκριση στους ομίλους του Champions League, ενώ υποστήριξε πώς "ο ΠΑΟΚ θα ήταν πρωταθλητής, εάν δεν υπήρχαν εξωαγωνιστικά προβλήματα στην Ελλάδα"

"Δεν θέλω να το χάσω αυτό το ματς. Θα είναι ιδιαίτερο για μένα, ακόμη κι ως οπαδός. Η Μπενφίκα είναι η ομάδα της καρδιάς μου και στον ΠΑΟΚ μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

Θα είναι ισορροπημένα ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με ποιότητα κι εάν δεν υπήρχαν εξωαγωνιστικά προβλήματα στην Ελλάδα θα ήταν πρωταθλητής. Απέκλεισε ήδη τη Βασιλεία και τη Σπαρτάκ κι αυτό δείχνει τη δύναμή του.

Θα ήταν σημαντικό για την Μπενφίκα να πάρει αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και να πάει να το υπερασπιστεί στην Ελλάδα. Περιμένω τον ΠΑΟΚ δυνατό αμυντικά, να ψάχνει χώρους και αντεπιθέσεις. Η Μπενφίκα, ως φαβορί που είναι, θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει με κατοχή της μπάλας", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έτοιμος για 11άδα ο Ουάρντα
Έφτασε χωρίς προβλήματα στη Λισσαβόνα η αποστολή του ΠΑΟΚ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ