CHAMPIONS LEAGUE

Μητσοτάκης: "Σήμερα όλη η Ευρώπη είναι Ντόρτμουντ"

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης προέδρευσε στη συνεδρίαση των Τομεαρχών, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος.Τρίτη 28 Μαρτίου 2017.(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης προέδρευσε στη συνεδρίαση των Τομεαρχών, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος.Τρίτη 28 Μαρτίου 2017.(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα στήριξης στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, με αφορμή τη βομβιστική επίθεση που έλαβε χώρα λίγο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα με τη Μονακό.

Η βομβιστική επίθεση στο πούλμαν της Ντόρτμουντ το βράδυ της Τρίτης (11/04), όπως είναι λογικό, αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο. Με αφορμή το σοβαρό περιστατικό στη Γερμανία, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα στήριξης μέσω twitter.

"Σήμερα όλη η Ευρώπη είναι Ντορτμουντ! Καλή ανάρρωση στον Μαρκ Μπάρτρα. Παράδειγμα προς μίμηση η στάση των φιλάθλων των δύο ομάδων", αναφέρει το μήνυμά του.

Δείτε το tweet:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ