CHAMPIONS LEAGUE

Μήνυμα νίκης με Σπόρτινγκ από Αλέγκρι

Μήνυμα νίκης με Σπόρτινγκ από Αλέγκρι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν στέκεται στην ήττα της Γιουβέντους από τη Λάτσιο και κοιτάζει το επόμενο ματς με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για το Champions League, ζητώντας το τρίποντο.

Η Γιουβέντους έχασε στην έδρα της με 2-1 από τη Λάτσιο, όμως δεν μπορεί να καθίσει να κλαίει πάνω από χυμένο γάλα, κοιτάζοντας το επόμενο ματς με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Μετά το τρίποντο κόντρα στον Ολυμπιακό, θέλει νίκη με τους Πορτογάλους, ώστε να εδραιωθεί στην 2η θέση. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έδωσε το... στίγμα της αναμέτρησης με τα "λιοντάρια" (18/10, 21:45).

"Το πρωτάθλημα έχει συνέχεια, παραμένουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Πλέον, κοιτάζουμε το Champions League. Έχουμε ένα σημαντικό ματς με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και πρέπει να νικήσουμε.

Δεν έχει νόημα να βάλουμε τα κλάματα. Πρέπει να σηκωθούμε και να αντιδράσουμε γρήγορα στο γήπεδο", είπε ο Αλέγκρι, βλέποντας τη Νάπολι να ξεφεύγει ήδη πέντε βαθμούς. Συνεχίζοντας, ο προπονητής της "Γηραιάς Κυρίας" ανέφερε:

"Πρέπει να εργαστούμε για τα λάθη που κάνουμε σχετικά με τη συγκέντρωσή μας, κάτι που πληρώνουμε ακριβά. Χάσαμε ήδη πέντε βαθμούς και δεν έχουμε ακόμη συνειδητοποιήσει ότι για να πάρεις το πρωτάθλημα, θα πρέπει να πολεμάς και να αγωνίζεσαι κάθε μέρα".

Τέλος, είπε ότι παρά τα δυο σερί χαμένα πέναλτι, ο Πάουλο Ντιμπάλα θα συνεχίσει να τα εκτελεί, δείχνοντας εμπιστοσύνη στον ποδοσφαιριστή του.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ