CHAMPIONS LEAGUE

Με προωθημένους Ρομπέρτο και Φλορέντζι στο Μπαρτσελόνα - Ρόμα

Με προωθημένους Ρομπέρτο και Φλορέντζι στο Μπαρτσελόνα - Ρόμα
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα βάλει τον Σέρτζι Ρομπέρτο στο κέντρο και ο Εουζέμπιο ντι Φραντσέσκο τον Αλεσάντρο Φλορέντζι στην επίθεση στο Μπαρτσελόνα - Ρόμα. Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Δύο ποδοσφαιριστές που έχουν... εγκλωβιστεί σε ρόλους δεξιού μπακ, οι Σέρτζι Ρομπέρτο και Αλεσάντρο Φλορέντζι, θα παίξουν πιο μπροστά, όπως προκύπτει από τις ενδεκάδες που ανακοινώθηκαν για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρόμα, στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό για το Champions League.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα χρησιμοποιήσει τον Νέλσον Σεμέντο σε ρόλο δεξιού οπισθοφύλακα, με τον Καταλανό να επιστρέφει στη μεσαία γραμμή, αλλά πάντα δεξιά. Από εκεί και πέρα, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού κράτησε στον πάγκο τον Ουσμάν Ντεμπελέ, ενώ με τον Φιλίπε Κοουτίνιο να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση, δεν υπάρχει κάποια άλλη έκπληξη στις επιλογές του.

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού αγωνίζεται με ενέσεις, ενώ εκτός έμεινε ο τραυματίας Λικά Ντιν και οι Αλέις Βιδάλ και Γέρι Μίνα κατόπιν απόφασης Βαλβέρδε.

Ο Εουζέμπιο ντι Φραντσέσκο, από την πλευρά του, θα τοποθετήσει τον Ιταλό διεθνή στη φυσική θέση του, εκείνη του δεξιού εξτρέμ στο 4-3-3 που επέλεξε και στο οποίο, όπως αναμενόταν, δεν υφίσταται το όνομα του Ρατζά Ναϊνγκολάν, εξαιτίας μυικού τραυματισμού στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, παρότι βρίσκεται στην αποστολή.

Ο Μπρούνο Πέρες επελέγη για τη θέση του δεξιού μπακ στους "τζιαλορόσι", με τον Λορέντζο Πελεγκρίνι να επιστρέφει από τραυματισμό και να αντικαθιστά τον Ναϊνγκολάν στην ενδεκάδα, όπου δεν βρίσκεται ούτε ο φορμαρισμένος Τζενγκίζ Ουντέρ, επίσης λόγω τραυματισμού.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σεμέντο, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Ρομπέρτο, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες

Στον πάγκο: Σίλεσεν, Σουάρεθ, Ντεμπελέ, Παουλίνιο, Αλκάθερ, Γκόμες, Βερμάλεν

ΡΟΜΑ: Άλισον, Πέρες, Φάσιο, Μανωλάς, Κολάροβ, Πελεγκρίνι, Ντε Ρόσι, Στρούτμαν, Φλορέντζι, Τζέκο, Περότι

Στον πάγκο: Σκορούπσκι, Ζεζούς, Σικ, Γκοναλόν, Ντεφρέλ, Ζέρσον, Ελ Σαραουί

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ