CHAMPIONS LEAGUE

Με Black Eyed Peas η τελετή έναρξης στον τελικό του Champions League

Με Black Eyed Peas η τελετή έναρξης στον τελικό του Champions League

Όσοι παρακολουθήσουν τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, θα έχουν την ευκαιρία να δουν και τους Black Eyed Peas να δίνουν το δικό τους σόου στην τελετή έναρξης.

Ο τελικός του Champions League είναι το αθλητικό γεγονός με την μεγαλύτερη τηλεθέαση παγκοσμίως κάθε χρόνο και είναι φυσικό επόμενο να πλαισιώνεται με events που αυξάνουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Φέτος είναι οι Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης που θα αναμετρηθούν στο Κάρντιφ της Ουαλίας το Σάββατο 3 Ιουνίου, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να μεταδοθεί σε περισσότερες από 200 χώρες - άρα και αγορές.

Όσοι βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου ή παρακολουθήσουν τον τελικό από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες, θα έχουν την ευκαιρία να δουν και τους Black Eyed Peas να δίνουν το δικό τους σόου στην τελετή έναρξης.

"Σκοπεύουμε να ξεσηκώσουμε τους οπαδούς στο γήπεδο και όλους όσους συντονιστούν στον τελικό της διοργάνωσης. Ως ποδοσφαιρόφιλοι κι εμείς, αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει το παιχνίδι για εκείνους που θα το βλέπουν από τις εξέδρες, τα σπίτια τους και με φίλους. Σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε ένα αξέχαστο σόου", υποστήριξε ο will.i.am των Black Eyed Peas.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι να συνεργαζόμαστε με την Pepsi στην τελετή έναρξης του τελικού. H Pepsi έχει μεγάλη εμπειρία στη σύνδεση της μουσικής με το άθλημα και υπό αυτό το πρίσμα, η UEFA είναι ενθουσιασμένη για τη συναυλία των Black Eyed Peas στο Κάρντιφ", τόνισε από την πλευρά του ο Guy-Laurent Epstein, διευθυντής μάρκετινγκ της UEFA Events SA.

Σίγουρα οι φίλοι του συγκεκριμένου είδους μουσικής θα μείνουν ικανοποιημένοι από την είδηση, ωστόσο η απουσία της Fergie από τη σκηνή θα κάνει το σόου λιγότερο ενδιαφέρον...

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ