ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με 3.000 οπαδούς η Μπάγερν στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ

Bayern fans light flares during a German Bundesliga soccer match between Hannover 96 and Bayern Munich in Hannover, Germany, Saturday, April 21, 2018. (Peter Steffen/dpa via AP)
Bayern fans light flares during a German Bundesliga soccer match between Hannover 96 and Bayern Munich in Hannover, Germany, Saturday, April 21, 2018. (Peter Steffen/dpa via AP) AP

Η Μπάγερν θα έχει την υποστήριξη 3.000 οπαδών της στο ΟΑΚΑ κατά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (23/10, 19:55) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Είναι προφανές ότι για την ΑΕΚ το παιχνίδι με την Μπάγερν στις 23 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ (19:55), είναι το πιο φανταχτερό απ' όσα έχει να δώσει στον όμιλο του ChampionsLeague.

Εξ ου και μέσα στις επόμενες ώρες θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια και μάλιστα σε τιμές χαμηλότερες σε σχέση μ' εκείνες του παιχνιδιού με την Μπενφίκα. Και αυτό προκειμένου να μπορέσουν περισσότερες οικογένειες, να παρακολουθήσουν από κοντά αυτό το ματς. Όμως και οι Γερμανοί ετοιμάζουν μια μικρή "εκστρατεία" για το ΟΑΚΑ.

Η Μπάγερν έχει πάρει και τα 3.000 εισιτήρια που δικαιούται για το ματς, μαζί με επιπλέον 300 που είναι για τους χορηγούς της ομάδας. Από την Τετάρτη (16/10), κλιμάκιο της γερμανικής ομάδας θα φτάσει στην Αθήνα, προκειμένου να οργανώσει το ταξίδι της αποστολής.

Στην Ελλάδα θα φτάσει οδικώς ακόμα και το πούλμαν της Μπάγερν, προκειμένου να γίνονται οι μετακινήσεις. Οι Βαυαροί έχουν ζητήσει να κάνουν ένα ξεμούδιασμα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, λίγες ώρες πριν από την σέντρα του ματς. Και ενδεχομένως να κάνουν και αποκατάσταση, την επομένη του παιχνιδιού.

Photo credits: Peter Steffen/dpa via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ