CHAMPIONS LEAGUE

Ματέους: "Ο Μέσι αντιμετωπίζει τον διάδοχό του, τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι"

Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his team's fourth goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Chelsea at Allianz Arena in Munich, Germany, Saturday, Aug. 8, 2020. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his team's fourth goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Chelsea at Allianz Arena in Munich, Germany, Saturday, Aug. 8, 2020. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο παλαίμαχος Γερμανός ποδοσφαιριστής, Λόταρ Ματέους, υποστήριξε ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είναι ο διάδοχος του Λιονέλ Μέσι, ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Την Παρασκευή (14/8) αναμετρώνται δύο μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στα πλαίσια του Final 8 του Champions League. Μπαρτσελόνα και Μπάγερν διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο μία θέση στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μαζί με τις δύο ομάδες, αντιμέτωποι θα τεθούν και δύο μεγάλοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Λιονέλ Μέσι με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Την σύγκριση των δύο αυτών ποδοσφαιριστών έκανε ο Γερμανός παλαίμαχος, Λόταρ Ματέους σε συνέντευξή του στην Bild.

"Ο Μέσι θα αντιμετωπίσει τον διάδοχό του ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Είναι ο καλύτερος παίκτης, όχι μόνο ο καλύτερος επιθετικός" ανέφερε ο Ματέους για τον Πολωνό στράικερ.

Μάλιστα, ο Γερμανός πρώην ποδοσφαιριστής υποστήρξε ότι η φετινή Μπαρτσελόνα δεν αποτελεί φόβητρο, καθώς ο Μέσι δεν αρκεί από μόνος του: "Σήμερα η Μπαρτσελόνα δεν είναι η ίδια όπως παλιά. Έχουν τον Μέσι. Ένας παίκτης σαν κι αυτόν είναι ικανός για απίστευτα πράγματα. Αλλά μόνος του δεν είναι αρκετός απέναντι στην Μπάγερν. Η Μπαρτσελόνα δεν με τρομάζει. Η Μπάγερν πρέπει να κάνει πολλά λάθη για να αποκλειστεί από την Μπαρτσελόνα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ