CHAMPIONS LEAGUE

Μασάντο: "Προσοχή στον Ντομίνγκες"

Μασάντο: "Προσοχή στον Ντομίνγκες"

Σε συνέντευξή του στην Κροατία, ο Πάουλο Μασάντο, μίλησε για τον Ολυμπιακό και έκανε ειδική μνεία στον Αλεχάντρο Ντομίνγκες. Αναλυτικά όσα δήλωσε.

Στην εξέδρα θα είναι και οι γονείς του Μασάντο που έκαναν το ταξίδι από την Λισσαβώνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήρθαν πολλές φορές και στον Πειραιά να καμαρώσουν τον γιο τους, γι αυτό και θα είναι παρόντες στο αυριανό (20/10 ματς. Σε συνέντευξή του στην Κροατία μίλησε για τον Ολυμπιακό και έκανε ειδική μνεία στον Τσόρι:

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ

"Απόλαυσα την παρουσία μου στον Ολυμπιακό, όμως τώρα είμαι στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Είναι η ομάδα μου και θέλω να κερδίζω. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο μακρύτερα γίνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Στο άκουσμα της κλήρωσης ήμουν χαρούμενος πρώτα από όλα επειδή θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό, όπως και οι υπόλοιποι, όμως γνωρίζουμε πως και οι Έλληνες ήταν επίσης χαρούμενοι που κληρώθηκαν στον ίδιο όμιλο με την Ντίναμο. Πρόκειται για δύσκολα παιχνίδια και για τις δύο ομάδες".

Για τη φιλία του με τον Σαλίνο δήλωσε: "Είναι ο καλύτερος φίλος μου και μιλάμε μετά από κάθε αγώνα. Έχουμε συζητήσει πολύ για τα μεταξύ μας παιχνίδια και ήταν χαρούμενος όταν νικήσαμε την Άρσεναλ. Πρόκειται για ένα θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό".

Αναφέρθηκε και στις δύο ήττες της Άρσεναλ: "Μας υποτίμησε και να που τώρα τα πάντα είναι ανοικτά. Όλοι πριν το ξεκίνημα της διοργάνωσης πίστευαν πως εμείς και ο Ολυμπιακός δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τίποτα. Τελικά αυτό δεν ίσχυε, ειδικά για την Άρσεναλ που κινδυνεύει να έχει τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Νομίζω η Άρσεναλ δεν σεβάστηκε όσο θα έπρεπε τις μικρότερες ομάδες".

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τον υπ' αριθμόν ένα κίνδυνο του Ολυμπιακού, απάντησε : "Νομίζω πως ο Τσόρι είναι ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού. Εάν τον αφήσεις ελεύθερο μπορεί να κάνει την ζημιά".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ