CHAMPIONS LEAGUE

Μαρτίνς: "Δεν αμφέβαλα ποτέ για τον Ελ Αραμπί"

CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÏÌÏÍÏÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÏÌÏÍÏÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, επέμεινε ότι η πρόκριση επί της Ομόνοιας δεν έχει κριθεί και ξεκαθάρισε ότι δεν αμφέβαλε ποτέ για την εκτελεστική δεινότητα του Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 την Ομόνοια στο Γ. Καραϊσκάκης και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League με τον προπονητή των ερυθρολεύκων, Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο να κρατά χαμηλά την μπάλα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι δεν αμφέβαλε ποτέ για την εκτελεστική δεινότητα του Ελ Αραμπί. Αναλυτικά:

- Εμείς θεωρούμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη εξασφαλίσει την 20ή συμμετοχή στους ομίλους. Συμφωνείτε;

"Όχι και αυτό δεν πρέπει να περάσει στο υποσυνείδητο των παικτών. Ίσως αυτό να σκέφτονταν οι παίκτες μας στο πρώτο ημίχρονο. Η Ομόνοια είναι δύσκολος αντίπαλος. Σήμερα δεν θα ήταν εύκολα, ήταν απαιτητικό ματς. Στο δεύτερο βελτιώσαμε την απόδοσή μας, κάναμε ευκαιρίες και βάλαμε τα δύο γκολ που είναι πολύ σημαντικά. Τίποτα δεν έχει κρθεί. Η Ομόνοια δεν μας απείλησε ιδιαίτερα, αλλά απαιτεί συγκέντρωση και σοβαρότητα. Είμαστε σε επαγρύπνιση. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε τον αγώνα".

- Πού μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός όταν θα είναι έτοιμος;

"Η ομάδα θα βελτιωθεί πολύ. Έχουμε νέους παίκτες που δεν έχουν αυτοματισμούς. Δεν μας έχουν γνωρίσει"

-Στον αγώνα με τον Αστέρα ήταν δύο αλλαγές σας που έκαναν τη διαφορά, οι Μασούρας και Φορτούνης. Με την Ομόνοια πάλι δύο αλλαγές, οι Ραντζέλοβιτς και Αραμπί. Τι δείχνει αυτό για την ομάδα;

"Το ματς με τον Αστέρα ήταν διαφορετικό σε σχέση με το σημερινό. Με τον Αστέρα είχαμε κούραση, οι νέοι παίκτες δεν είχαν προσαρμοστεί. Σήμερα ήταν αλλιώς. Δεν βγάλαμε ένταση. Αλλάξαμε το σύστημα γιατί η Ομόνοια έπαιζε χαμηλή άμυνα και ο τερματοφύλακας ήταν ο καλύτερος παίκτης της. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες μας έβγαλαν κόπωση και έπρεπε να κάνουμε αλλαγές, οι οποίες μας βγήκαν. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, είχαμε καλή στρατηγική. Θέλουμε όμως περισσότερη ένταση".

- Πόσο πολύ ήθελε το γκολ ο Αραμπί και πόσο χαροποιεί εσάς;

"Για έναν επιθετικό είναι σημαντικό να βάζεις γκολ. Ζουν από αυτά, το ίδιο και ο Αραμπί. Δεν είχαμε αμφιβολία ότι θα κατάφερνε να σκοράρει. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να βάζει συχνά γκολ. Του έλειπε αυτό το κλικ. Οι επιθετικοί χρειάζονται τα γκολ".

- Εκτός από τη νίκη, κέρδισαν σήμερα οι παίκτες και αυτοπεποίθηση; Ο Αραμπί επέστρεψε στα γκολ, ο Βαλμπουενά ευστόχησε σε πέναλτι μετά από δύο χαμένα πέναλτι, ο Σα γύρισε από τραυματισμό...

"Φυσικά και αυτά είναι καλά σημάδια. Όλοι οι παίκτες πρέπει να έχουν αυτοεποίθηση. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι θα βελτιωθεί η ομάδα και πως θα δείξει καλό πρόσωπο. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε σε καλή φάση, αλλά έχουμε ποιότητα, προσωπικότητα και ικανότητες. Νομίζουμε ότι αυτό που μας λείπει είναι η βελτίωση στην επίθεση. Αμυντικά είμαστε ικανοποιημένοι. Ήταν το τρίτο γκολ χωρίς να δεχτούμε γκολ και είναι δύσκολο για τους αντιπάλους να μας κάνουν φάσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιουσέφ και... σεντόνι
Ολυμπιακός - Ομόνοια 2-0: Τα highlights της ερυθρόλευκης νίκης
Ολυμπιακός - Ομόνοια 2-0: Κουνάει σεντόνι με Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί
Oλυμπιακός: Πάνω από 32 εκατ. ευρώ αν προκριθεί στους ομίλους Champions League

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ