CHAMPIONS LEAGUE

Μαρσέιγ - Μίλαν: Η τρομερή ατάκα για τον "ηλίθιο" Ταπί και τον σκόρερ Μπολί

Μαρσέιγ - Μίλαν: Η τρομερή ατάκα για τον "ηλίθιο" Ταπί και τον σκόρερ Μπολί

H βελγική ιστοσελίδα "HLN" φέρνει στο φως της δημοσιότητας μία ανέκδοτη ιστορία με πρωταγωνιστές τον πρώην πρόεδρο της Μαρσέιγ, Μπερνάρ Ταπί και τον προπονητή στον τελικό του Champions League το 1993, Ραϊμόν Γκετάλς, ο οποίος ήθελε να κάνει αλλαγή τον "χρυσό" σκόρερ, Μπαζίλ Μπολί.

Η Μαρσέιγ ήταν η πρώτη ομάδα που κατέκτησε το Champions League το 1993, επικρατώντας 1-0 της Μίλαν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου. "Χρυσός" σκόρερ για τους Μασσαλούς ήταν ο Γάλλος στόπερ, Μπαζίλ Μπολί στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ωστόσο, τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθεί τελείως διαφορετικά αν ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ραϊμόν Γκετάλς δεν "υπάκουγε" στις εντολές του προέδρου της ομάδας, Μπερνάρ Ταπί, όπως αποκαλύπτει η βελγική ιστοσελίδα " HLN" 27 χρόνια αργότερα.

Συγκεκριμένα, αποκαλύπτεται ένα τρομερό ενσταντανέ των δύο ανδρών, με τον Ταπί να στέλνει μήνυμα μέσω γουόκι-τόκι στον Γκετάλς να μην κάνει αλλαγή τον Μπολί και τον Βέλγο προπονητή να γυρνάει προς τον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ρούντι Φέλερ και να του λέει πως "θέλω να κάνω αλλαγή τον Μπολί, αλλά ο ηλίθιος στις εξέδρες τον θέλει μέσα".

Θυμηθείτε τα highlights του αγώνα:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ