CHAMPIONS LEAGUE

"Μαρίνα, η σκιά του Βαλβέρδε"

"Μαρίνα, η σκιά του Βαλβέρδε"

Η "Marca" ετοίμασε ειδικό αφιέρωμα για την μεταφράστρια του Ολυμπιακού, Μαρίνα Τσαλή. Την... σκιά του Βαλβέρδε, όπως την χαρακτήρισε στον τίτλο της η ιστοσελίδα και αναφέρεται στα πεπραγμένα της στο Λιμάνι.

Μπορεί να μην αγωνίζεται, να μην σκοράρει, να μην κάνει τάκλιν. Δεν βρίσκεται στην... πρώτη γραμμή, παρ' όλα αυτά, είναι από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα στον κόσμο του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια, αφού με την σεμνότητα που την διακρίνει και τον επαγγελματισμό της, καταφέρνει να κερδίζει τον σεβασμό όλων.

Ο λόγος για την μεταφράστρια του Ολυμπιακού, Μαρίνα Τσαλή, η οποία είναι από τις πιο διαχρονικέ αξίες στην ομάδα. Η "Marca" έκανε ειδικό θέμα για την εντυπωσιακή "ερυθρόλευκη" Μαρίνα, η οποία ήταν "σκιά του Βαλβέρδε", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στον τίτλο του ρεπορτάζ.

Στο αφιέρωμα γίνεται ειδική μνεία στο διάστημα που συνυπήρξε με τον "Txingurri" στον Ολυμπιακό, τονίζει ότι "αποτέλεσε την φωνή του στον Τύπο", ότι περνούσε πολύ χρόνο δίπλα του για τις ανάγκες της ομάδας και φυσικά τον ξέρει όσο λίγοι. Η Μαρίνα Τσαλή ήταν φυσικά μεταφράστια και του Μίτσελ, αλλά και όλων των ξένων προπονητών των Πειραιωτών, αλλά και των ποδοσφαιριστών.

Η ίδια μιλάει με τα καλύτερα για τον Βαλβέρδε και κάνει λόγο για έναν άνθρωπο ταπεινό, χαμογελαστό, εργατικό, ενώ έκανε μια... αποκάλυψη, ενδεικτική του χαρακτήρα του. Όταν ήταν να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, την ενημέρωσε μια ημέρα πριν, διότι εκείνη την περίοδο η Μαρίνα Τσαλή ήταν έγκυος και δεν ήθελε να την τρομάξει ή να την επηρεάσει ψυχολογικά λόγω της κατάστασής της.

Το θέμα γράφει και άλλα παραδείγματα, ενδεικτικά της εξαιρετικής σχέσης που είχε ο Βαλβέρδε με την... σκία του, την Μαρίνα, η οποία τον βοηθούσε στις συνεντεύξεις του και στην γενικότερη επικοινωνία του με τον ελληνικό Τύπο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ