CHAMPIONS LEAGUE

Μάριν: "Πανέτοιμοι να νικήσουμε τον Ολυμπιακό"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο μέσος του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Μάριν, υποστήριξε ότι είναι έτοιμος να πανηγυρίσει τη νίκη κατά της πρώην του ομάδας, Ολυμπιακού, και την πρόκριση στους 32 του Europa League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (11/12, 22:00) για την τελευταία (6η) αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και ο Μάρκο Μάριν επιστρέφει ως αντίπαλος στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Σέρβος μέσος υποστήριξε ότι είναι έτοιμος να πανηγυρίσει τη νίκη κατά της πρώην του ομάδας και την πρόκριση στους 32 του Europa League ενώ επιφύλαξε ιδιαίτερη μνεία στον πρώην συμπαίκτη του, Ομάρ Ελαμπντελαουί.

- Για την ατμόσφαιρα που ξέρει καλά ο ίδιος και για το ματς;

"Γνωρίζω ότι έχουν υποστήριξη από τους οπαδούς, είναι ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, όμως εμείς είμαστε πανέτοιμοι για να νικήσουμε"

- Για το αν υπάρχει ιδιαίτερο κίνητρο που θα παίξει με τον Ολυμπιακό:

"Όχι, το μεγαλύτερο κίνητρο είναι να παίξουμε τον Φεβρουάριο στην Ευρώπη".

- Τι νιώθει που γυρίζει στο Καραϊσκάκη, αν θυμάται κάποια ιδιαίτερη στιγμή, κάποιο πρόσωπο που θέλει να συναντήσει ξανά;

"Είναι ωραίο για μένα που επιστρέφω εδώ. Έχω κάνει μεγάλες νίκες, πήρα τίτλο, τώρα όμως είμαι στον Ερυθρό Αστέρα και θα πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα μου. Θα μιλήσουμε πριν ή μετά το παιχνίδι. Δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιο πρόσωπο από τους παλιούς συμπαίκτες μου. Κυρίως τον Ομάρ, με τον οποίο έχω ακόμη επικοινωνία. Το βασικό, όμως είναι ότι πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος εδώ για να βοηθήσω την ομάδα μου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ