CHAMPIONS LEAGUE

Marca: Τα λεφτά δεν φέρνουν (ακόμη) την ευτυχία

PSG president Nasser Al-Khelaifi stands by the bench during a training session at the Luz stadium in Lisbon, Saturday Aug. 22, 2020. PSG will play Bayern Munich in the Champions League final soccer match on Sunday. (Miguel A. Lopes/Pool via AP)
PSG president Nasser Al-Khelaifi stands by the bench during a training session at the Luz stadium in Lisbon, Saturday Aug. 22, 2020. PSG will play Bayern Munich in the Champions League final soccer match on Sunday. (Miguel A. Lopes/Pool via AP) AP

Η Marca αφιέρωσε την πρώτη της σελίδα στον τελικό του Champions League σχολιάζοντας για την Παρί Σεν-Ζερμέν και την ήττα από την Μπάγερν ότι τα λεφτά δεν φέρνουν (ακόμη) την ευτυχία.

Ήταν ο πρώτος της τελικός σε επίπεδο Champions League. Η Παρί Σεν-Ζερμέν γνώρισε την ήττα (0-1) από την Μπάγερν και δεν κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο.

Από το 2011 όταν ο Νάσερ Αλ-Κελάιφι ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ως επικεφαλής του fund από το Κατάρ αυτός είναι ο στόχος κι όχι η εγχώρια δυναστεία, η οποία είναι δεδομένη.

Οι Άραβές έχουν ξοδέψει τόσα χρήματα όλα αυτά τα χρόνια, σπάζοντας ρήτρες, αλλά και το ένα ρεκόρ μεταγραφικής δαπάνης μετά το άλλο, ενώ η Παρί έχασε το τρόπαιο από γκολ του Κομάν, ο οποίος είναι θρέμμα των ακαδημιών της. Η ισπανική εφημερίδα, Marca, αφιέρωσε την πρώτη της σελίδα τη Δευτέρα (24/8) στον τελικό του Champions League και διαπίστωσε ότι "τα λεφτά δεν φέρνουν (ακόμη) την ευτυχία".

Άλλωστε οι ισπανικές (και όχι μόνο) ομάδες "φωνάζουν" τόσα χρόνια για την ατιμωρησία της Παρί Σεν-Ζερμέν για λόγους FFP.

Marca: Τα λεφτά δεν φέρνουν (ακόμη) την ευτυχία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπάγερν: Το εντυπωσιακό άνοιγμα ποδιών του κέρβερου Νόιερ
Λεβαντόβσκι: Ο μοναδικός με τρεμπλ, πρώτος σκόρερ και στις τρεις διοργανώσεις
Το ρομπότ καθάρισε για την ανώτερη Μπάγερν

Photo credits: AP Images

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ