CHAMPIONS LEAGUE

Μάντσεστερ Σίτι - Σάλκε: Τρία γκολ σε οκτώ λεπτά οι "Πολίτες"

Manchester City's Sergio Aguero celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League round of 16 second leg, soccer match between Manchester City and Schalke 04 at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's Sergio Aguero celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League round of 16 second leg, soccer match between Manchester City and Schalke 04 at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να πάρει προβάδισμα τριών γκολ στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με την Σάλκε με τους Αγκουέρο και Σανέ. (VIDEOS)

Η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε στο παιχνίδι με την Σάλκε για να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο 45λεπτο και το κατάφερε πετυχαίνοντας τρία γκολ σε διάστημα οκτώ λεπτών.

Αρχικά στο 33' ο Μπρούμα παρεμπόδισε τον Μπερνάντο Σίλβα για να μην πάει στη μπάλα και ο διαιτητής έδωσε την εσχάτη των ποινών. Δυο λεπτά αργότερα ο Αγκουέρο εκτέλεσε αλά Πανένκα το πέναλτι και έκανε το 1-0.

Στο 38' ο Στέρλινγκ με εκπληκτικό τακουνάκι βρήκε τον Αγκουέρο μέσα στην περιοχή και ο Αργεντινός με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του Φέρμαν για το δεύτερο γκολ της Σίτι.

Το 3-0 έγινε στο 42'. Κάθετη πάσα από τον Ζιντσένκο στον Σανέ ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Σάλκε και με διαγώνιο σουτ με το αριστερό, έκανε το 3-0 για τους "πολίτες"!

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ