CHAMPIONS LEAGUE

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ: Δύσκολα στη ρεβάνς ο Αγκουέρο

Manchester City's Sergio Aguero reacts as he lies on the pitch injured during the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad Stadium, in Manchester, England, Monday, June 22, 2020. (AP Photo/Martin Rickett,Pool)
Manchester City's Sergio Aguero reacts as he lies on the pitch injured during the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad Stadium, in Manchester, England, Monday, June 22, 2020. (AP Photo/Martin Rickett,Pool) AP PHOTO/MARTIN RICKETT,POOL

O Πεπ Γκουαρδιόλα παραδέχθηκε πως ο Σέρχιο Αγκουέρο δύσκολα θα είναι έτοιμος για τη ρεβάνς της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Champions League.

Δεν είναι θετικά τα νέα για την εξέλιξη του τραυματισμού του Σέρχιο Αγκουέρο. Ο Αργεντινός επιθετικός έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα των "πολιτών" με την Μπέρνλι για την 30ή αγωνιστική της Premier League στις 22 Ιουνίου.

Υπήρχαν, μάλιστα, φόβοι πως θα απουσίαζε από τη ρεβάνς με τη Ρεάλ για τη φάση των 16 του Champions League. Όπως αποδεικνύεται, οι φόβοι επιβεβαιώνονται, καθώς ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη σημερινή (10/07) συνέντευξη Τύπου, με αφορμή και την κλήρωση του Champions League, παραδέχθηκε πως δύσκολα θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τους Μαδριλένους.

Θυμίζουμε πως σε περίπτωση που η Σίτι περάσει το εμπόδιο της Ρεάλ, τότε θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του Final-8 το νικητή του ζευγαριού Λιόν - Γιουβέντους. Ο Αγκουέρο έχει 23 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 32 αναμετρήσεις την εφετινή σεζόν.

Photo Credits: AP Photo/Martin Rickett,Pool

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

H κλήρωση του Champions League για το Final-8
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ