ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Βαλένθια 0-0: Από το κακό στο χειρότερο για Μουρίνιο

ManU forward Romelu Lukaku attempts a shot at goal between Valencia defender Ezequiel Garay and Valencia defender Gabriel Paulista, right, during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Valencia at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Oct. 2, 2018. (AP Photo/Jon Super)
ManU forward Romelu Lukaku attempts a shot at goal between Valencia defender Ezequiel Garay and Valencia defender Gabriel Paulista, right, during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Valencia at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Oct. 2, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα στην Premier League, ήρθε η ώρα και για την πρώτη "στραβή" στο Champions League για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έμεινε στο 0-0 με την Βαλένθια στο "Ολντ Τράφορντ" (VIDEO).

Στην αρχή της εβδομάδας τα αγγλικά ΜΜΕ επέμεναν πως αυτή η εβδομάδα ίσως να είναι και η τελευταία για τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε περίπτωση που δεν κατάφερνε η ομαδα του να πάρει τη νίκη απέναντι στην Βαλένθια στο Champions League και στην Νιούκαστλ στην Premier League.

Με βάση λοιπόν το στείρο 0-0 που έφεραν οι "κόκκινοι διάβολοι" απέναντι στις "νυχτερίδες", τότε μάλλον ο Πορτογάλος είναι στα μισά του δρόμου για να βρει την πόρτα της εξόδου, με την Γιουνάιτεντ να φαντάζει ως μία ομάδα που αδυνατεί να αλλάξει τη μοίρα της.

Σημειώνεται πως αυτό ήταν το τέταρτο σερί αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Μουρίνιο μετά τα ματς με Γουλβς (1-1), Ντέρμπι (αποκλεισμός στα πέναλτι στο Λιγκ Καπ) και Γουέστ Χαμ (1-3), ενώ ο Πορτογάλος για πρώτη φορά στην προπονητική καριέρα του έχει μείνει για τέσσερα σερί ματς εντός έδρας χωρίς νίκη!

Από την πλευρά της η ισπανική ομάδα μπορεί να καμαρώνει για το γεγονός πως έγινε η πρώτη φιλοξενούμενη που αποσπάει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στο "Ολντ Τράφορντ" σε όλη την ιστορία του UCL (1-1 το 2001, 1-1 το 2010 και 0-0 το 2018).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Μπεγί, Σμόλινγκ, Σο, Μάτιτς, Πογκμπά, Φελαϊνί, Σάντσες (76' Μαρσιάλ), Ράσφορντ, Λουκακού

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Νέτο, Πιτσίνι, Γκαράι, Γκαμπριέλ, Γκαγιά, Παρέχο, Κοντογκμπιά, Κοκελέν (78' Σολέρ), Γκουέδες (82' Τσέρισεβ), Ροντρίγκο, Μπατσουαγί (73' Γκαμεϊρό)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

1. Γιουβέντους 6

2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4

3. Βαλένθια 1

4. Γιουνγκ Μπόις 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ