CHAMPIONS LEAGUE

Μαντούρο: "ΠΑΟΚ, με διαφορά η καλύτερη ελληνική ομάδα"

Μαντούρο: "ΠΑΟΚ, με διαφορά η καλύτερη ελληνική ομάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Χέντβιγκες Μαντούρο παραχώρησε συνέντευξη στην "Telegraaf" και προειδοποίησε τον Άγιαξ πως οι αναμετρήσεις με τον Δικέφαλο δεν θα είναι εύκολες, ενώ αποκάλυψε ποιον παίκτη θεωρεί ως πιο επικίνδυνο.

Η κληρωτίδα δεν φέρθηκε καλά στον ΠΑΟΚ, καθώς του έφερε ως αντίπαλο στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League τον Άγιαξ, ο οποίος έφτασε την περσινή σεζόν μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, αποκλείοντας στα νοκ άουτ τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους.

Με αφορμή ένα ακόμα συναπάντημα των δύο ομάδων, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και προϊόν των ακαδημιών του "Αίαντα", Χέντβιγκες Μαντούρο παραχώρησε συνέντευξη στην ολλανδική εφημερίδα " Telegraaf" και προειδοποίησε τους συμπατριώτες του πως οι αναμετρήσεις με τον Δικέφαλο δεν θα είναι εύκολες.

"Ο ΠΑΟΚ έχει προοδεύσει σε αθλητικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια και είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Στέφθηκαν πρωταθλητές για πρώτη φορά ύστερα από 34 χρόνια και κατέκτησαν το Κύπελλο. Η εμπιστοσύνη στο σύνολο είναι υψηλή", δήλωσε αρχικά, ενώ αναφέρθηκε και στην ποιότητα του ρόστερ:

"Ο ΠΑΟΚ αποκτά αρκετούς παίκτες κάθε χρόνο, όμως η τεράστια διαφορά είναι πως παίρνει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που θέλουν να πάνε στην ομάδα. Ο πρόεδρος είναι πλούσιος και υπάρχουν πολλά χρήματα".

Για το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα: "Η Θεσσαλονίκη είναι ένα καζάνι που βράζει. Και τώρα ακόμα περισσότερο, καθώς οι προσδοκίες είναι υψηλές. Θέλουν να κάνουν να μεγαλώσουν το όνομά τους και στην Ευρώπη. Ο Άγιαξ δεν πρέπει να πάρει το παιχνίδι χαλαρά και πρέπει να προσπαθήσει να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα στην Τούμπα. Αυτό είναι αρκετά δύσκολο, επειδή δεν υπάρχει ροή αγώνων και η πορεία μέχρι τον ημιτελικό δεν λέει κάτι πλέον. Πρέπει να κάνουν επανεκκίνηση και οι αντίπαλοι έχουν ένα επιπλέον κίνητρο".

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: "Είναι επιτελικός μέσος, μεταξύ των αρχηγών της ομάδας και από τους λίγους Έλληνες που αγωνίζονται βασικοί, καθώς οι περισσότεροι παίκτες είναι από τη Λατινική Αμερική. Τον γνωρίζω από την κοινή πορεία μας στον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ ταλαντούχος, τεχνίτης και μπορεί να παίξει εξαιρετικά μεταξύ των γραμμών, ενώ θα σε πληγώσει αν του αφήσεις χώρο. Επίσης, υπάρχουν οι Πόντους Βέρνμπλουμ, Μίροσλαβ Στοχ και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο τελευταίος είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν θεωρούνται βασικοί κι αυτό λέει πολλά για το βάθος στο ρόστερ του ΠΑΟΚ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Μεγαθήριο στο δρόμο του, με Άγιαξ στον 3ο προκριματικό
Άγιαξ: Παραμένει ισχυρός παρά τη φυγή των Ντε Λιχτ και Ντε Γιονγκ
Άγιαξ: Ανακοίνωσε τον διάδοχο του Ντε Λιχτ
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ