CHAMPIONS LEAGUE

Μάμιτς: "Θα προσπαθήσουμε να αγχώσουμε την Άρσεναλ"

Μάμιτς: "Θα προσπαθήσουμε να αγχώσουμε την Άρσεναλ"

Η Άρσεναλ εξακολουθεί να έχει ελπίδες για πρόκριση στους "16" του Champions League σύμφωνα με τον Ζόραν Μάμιτς, με τον τεχνικό της Ντίναμο Ζάγκρεμπ να αποκαλύπτει το πλάνο της ομάδας του ενόψει της μάχης που έχει να δώσει στο "Emirates".

Οι δύο ήττες που γνώρισε από τον Ολυμπιακό μέσα σε διάστημα 15 ημερών έθεσαν την Ντίναμο Ζάγκρεμπ νοκ-άουτ από τους "16" του Champions League, από την 4η μόλις αγωνιστική, με τους πρωταθλητές Κροατίας να αγωνίζονται πάντως απόψε κόντρα στην Άρσεναλ με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να ελπίζουν σε πρόκριση στους "32" του Europa League.

Το πώς θα προσπαθήσουν να φύγουν αλώβητοι από το Λονδίνο, το αποκάλυψε ο Ζόραν Μάμιτς μέσω της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για τον αγώνα με τους "κανονιέρηδες":

"Νομίζω πως η Άρσεναλ είναι πολύ καλή και έμπειρη ομάδα και δεν θα αισθανθεί κάποια πίεση. Έχουν ακόμα ελπίδες για να προκριθούν στην επόμενη φάση του Champions League. Θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη.

Το πλάνο μας είναι να παίξουμε φουλ με αντεπιθέσεις, συμπεριλαμβανομένου και του τερματοφύλακα! Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Μάμιτς: "Θα προσπαθήσουμε να αγχώσουμε την Άρσεναλ"

Η Άρσεναλ ξέρει να ελέγχει το παιχνίδι οπότε θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς και σταθεροί στην άμυνα και να μη χάνουμε τόσο φθηνά την κατοχή της μπάλας.

Επιπλέον, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να τους αγχώσουμε", δήλωσε για το αποψινό παιχνίδι στο Λονδίνο ο τεχνικός των Κροατών.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ