CHAMPIONS LEAGUE

Μάμιτς: "Δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα"

Μάμιτς: "Δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Ζόραν Μάμιτς, έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε η ομάδα του και τόνισε ότι ακόμα ο όμιλος είναι ανοιχτός.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό εκνεύρισε αφάνταστα τον τεχνικό της Ντίναμο, Ζόραν Μάμιτς, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης έψαξε δικαιολογίες για την ήττα των Κροατών ενώ ανακάλυψε και πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα κάνοντας παράπονα για τους πέντε διαιτητές.

Ο Κροάτης υποστήριξε ότι ο όμιλος παραμένει ανοιχτός και πως οι παίκτες του θα παίξουν καλύτερα στο "Γ. Καραϊσκάκης" έχοντας στην διάθεση του και κάποιους ποδοσφαιριστές που στην αναμέτρηση της Τρίτης (20/10) ήταν τραυματίες.

Χαρακτηριστικά δήλωσε μιλώντας στην κάμερα του "OTE TV":

"Έτσι είναι το ποδόσφαιρο παίξαμε καλά είχαμε 4-5 καλές ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε και στο τέλος χάσαμε. Ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα γκολ από δικό μας λάθος. Είμαι ικανοποιημένος από το πόσο καλά τα πήγε η ομάδα μου αλλά όχι από το αποτέλεσμα. Επίσης δεν είμαι ικανοποιημένος από τον διαιτητή γιατί στο τέλος ήταν πέναλτι και δεν καταλαβαίνω γιατί χρειαζόμαστε πέντε διαιτητές".

Για το πως διαμορφώνετε η κατάσταση στον όμιλο;

"Θα εξελιχθεί με ενδιαφέρον γιατί το αποτέλεσμα στο Λονδίνο με εξέπληξε. Ξέρουμε βέβαια ότι η Άρσεναλ είναι καλή ομάδα αλλά δεν το περίμενα. Θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους να κάνουμε το καλύτερο και να κάνουμε την έκπληξη, θα είναι δύσκολο για εμάς. Είδαμε όμως και σήμερα ότι η καλύτερη ομάδα δεν κερδίζει πάντα στο ποδόσφαιρο".

Πως περιμένετε το επόμενο παιχνίδι στον Πειραιά και την ατμόσφαιρα;

"Είμαι χαρούμενος που εγώ και η ομάδα μου θα παίξουμε σε αυτή την ατμόσφαιρα. Πιστεύω ότι θα δείξουμε και εκεί την ποιότητα μας και θα προσπαθήσουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Κάποιοι τραυματίες θα είναι στην διάθεση μας και θα είμαστε καλύτεροι απ' ότι σήμερα".

Τι είχε ο Ολυμπιακός σήμερα στο παιχνίδι του;

"Είχαν πολύ καλή οργάνωση το είχαμε πει και πριν το παιχνίδι, παίζουν με πειθαρχία και είναι έμπειροι όχι για το σημερινό ματς αλλά γενικά στο Champions League γιατί παίζουν κάθε χρόνο και αυτή είναι η διαφορά σε ομάδες τοπ λέβελ με την Ντίναμο. Ότι εμείς θέλουμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε ενώ ο Ολυμπιακός με λίγες ευκαιρίες έκανε γκολ".

Διαβάστε όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ντίναμο στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε:

"Είναι λίγο μπερδεμένα τα συναισθήματά μου σήμερα. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου για τα όσα έδειξε, αλλά και θυμωμένος με τις αποφάσεις των διαιτητών".

Σε ποιες φάσεις αναφέρεστε;

Στο χέρι στο 77' και στο τέλος. Ήταν πέναλτι.

Πώς είναι η ατμόσφαιρα στην ομάδα;

Είναι δύσκολο να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα, ενώ θα πρέπει να πω ότι και το γκολ του Ολυμπιακού ήταν οφσάιντ.

Γιατί βάλατε τον Πιάτσα παρόλο που δεν είχε προετοιμαστεί καλά;

Επειδή πίστευα ότι θα έπαιζε καλά στον αποψινό αγώνα.

Ο Εντουάρντο έκανε αρκετά λάθη.

Θα το σκεφτώ στο κομμάτι της τακτικής για το αν κάνει λάθη.

Χρειάζεται καλύτερος τερματοφύλακας για την Ευρώπη;

Χρειάζονται περισσότερα γκολ!

Πώς βλέπετε τα πράγματα στον όμιλο;

Κοιτάζω το επόμενο ματς μόνο. Τώρα κοιτάζω το ματς πρωταθλήματος στην Ριέκα και όχι το Τσάμπιονς Λιγκ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ