CHAMPIONS LEAGUE

Λουίς Ενρίκε: "Άφησα τους μηνίσκους μου στο Camp Nou"

Barcelona's head coach Luis Enrique celebrates with some of his players at the end of the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. Barcelona won the match 6-1 (6-5 on aggregate). (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's head coach Luis Enrique celebrates with some of his players at the end of the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. Barcelona won the match 6-1 (6-5 on aggregate). (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του ο Λουίς Ενρίκε μετά την επική πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της Παρί με ενδιαφέρουσες ατάκες για μηνίσκους, έκτο γκολ και Globetrotters.

Σε αυτούς που πίστεψαν τον ίδιο και τους παίκτες της Μπαρτσελόνα μετά την ήττα στο Παρίσι (4-0) από την Παρί Σεν-Ζερμέν - στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων - αφιέρωσε ο Λουίς Ενρίκε την επική ανατροπή, νίκη (6-1) και πρόκριση επί της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα" υποστήριξε ότι "το έκτο γκολ ο έβαλε ο φίλος της Μπαρτσελόνα που ήταν στην άλλη πλευρά του κόσμου", υποστήριξε ότι "αφησε τους μηνίσκους του στο Camp Nou" σχετικά με τον πανηγυρισμό του, ενώ ξεκαθάρισε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι... Globetrotters.

"Δεν πιστεύω ότι υπήρχε κάποιος που δεν το πίστευε. Ρισκάραμε πολύ και άξιζε. Είναι φινάλε που μερικές φορές συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και σήμερα έτυχε σε εμάς.

Το "κλειδί" ήταν η αποτελεσματικότητα. Το έκτο γκολ ο έβαλε ο φίλος της Μπαρτσελόνα που ήταν στην άλλη πλευρά του κόσμου. Είναι σίγουρο ότι η παρουσία μας στα προημιτελικά δεν θα αρέσει σε άλλες ομάδες. Και οι οκτώ έχουμε τις ίδιες πιθανότητες να πάρουμε το τρόπαιο.

Άφησα τους μηνίσκους μου στο "Camp Nou". Θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη μνεία σε εκείνους που είχαν πίστη την ημέρα που χάσαμε 4-0. Αυτή την πρόκριση την αφιερώνω σε εκείνους γιατί αυτό δεν είναι το Globetrotters, αυτό είναι το ποδόσφαιρο", υποστήριξε ο Λουίς Ενρίκε.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ