CHAMPIONS LEAGUE

Λοκομοτίβ - Γιουβέντους: Η γκάφα του Γκιλέρμε που έφερε το γκολ του Ράμσεϊ

Juventus' Aaron Ramsey, centre, scores his side's opening goal past Lokomotiv's goalkeeper Guilherme during the Champions League Group D soccer match between Lokomotiv Moscow and Juventus at the Lokomotiv Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Juventus, AP Images AP IMAGES

Ο γκολκίπερ της Λοκομοτίβ Μόσχας έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του σε φάουλ του Ρονάλντο στο 3' δίνοντας την ευκαιρία στον Ράμσεϊ να ανοίξει το σκορ για τη Γιουβέντους. (VIDEO)

Η Γιουβέντους πήρε προβάδισμα στο σκορ στον αγώνα με τη Λοκομοτίβ στο 3' της αναμέτρησης μετά από ολέθριο λάθος του Γκιλέρμε που έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Ο Ρονάλντο εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά το οποίο δεν ήταν αρκετά δυνατό. Ο τερματοφύλακας της Λοκομοτίβ έδειχνε να ελέγχει τη φάση και να τη μπλοκάρει με τα δυο του χέρια.

Ξαφνικά η μπάλα του έφυγε μέσα από τα χέρια, πέρασε κάτω από τα πόδια του και κατευθύνθηκε προς τα δίχτυα με τον Ράμσεϊ να τρέχει και να σουτάρει τη μπάλα πάνω στη γραμμή για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.

PHOTO CREDITS: AP IMAGES

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ