CHAMPIONS LEAGUE

Λίβερπουλ - Μπαρτσελόνα: Ο Βαϊνάλντουμ έκανε το 2-0 και έβαλε "φωτιά" στο Άνφιλντ

Liverpool's Georginio Wijnaldum scores his side's 2nd goal during the Champions League semifinal, second leg, soccer match between Liverpool and FC Barcelona at the Anfield stadium in Liverpool, England, Tuesday, May 7, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's Georginio Wijnaldum scores his side's 2nd goal during the Champions League semifinal, second leg, soccer match between Liverpool and FC Barcelona at the Anfield stadium in Liverpool, England, Tuesday, May 7, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η Λίβερπουλ κατάφερε να φτάσει στο 2-0 με γκολ του Βαϊνάλντουμ που με πλασέ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Τερ Στέγκεν και τρέλανε τους οπαδούς των "κόκκινων". (VIDEO)

Ο Βαϊνάλντουμ πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Μπαρτσελόνα με την έναρξη του δευτέρου μέρους και ήταν αυτός που έκανε το 2-0 στο 54' και τρέλανε τους οπαδούς των "κόκκινων" που έβλεπαν το όνειρο να είναι όλο και πιο κοντά.

Σε σέντρα από τα δεξιά ο Βαϊνάλντουμ ήρθε στο ύψος του πέναλτι και με ένα δυνατό πλασέ νίκησε τον Τερ Στέγκεν που είδε την τύχη να του γυρνάει και την πλάτη καθώς αν και αρχικά σταμάτησε τη μπάλα με το αριστερό του χέρι αυτή εν συνεχεία χτύπησε στην πλάτη του και κατέληξε στα δίχτυα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ