CHAMPIONS LEAGUE

Λίβερπουλ - Μπαρτσελόνα: Κοντά στο θαύμα με τον Βαϊνάλντουμ να σκοράρει ξανά

Liverpool's Georginio Wijnaldum, center, celebrates scoring his side's third goal of the game during the Champions League Semi Final, second leg soccer match between Liverpool and Barcelona at Anfield, Liverpool, England, Tuesday, May 7, 2019. (Peter Byrne/PA via AP)
Liverpool's Georginio Wijnaldum, center, celebrates scoring his side's third goal of the game during the Champions League Semi Final, second leg soccer match between Liverpool and Barcelona at Anfield, Liverpool, England, Tuesday, May 7, 2019. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Ο Βαϊνάλντουμ με το δεύτερο γκολ του μέσα σε δυο λεπτά έκανε το 3-0 και έδωσε στη Λίβερπουλ σκορ που έφερνε στα ίσια της δυο ομάδες. (VIDEO)

Σε "χρυσή αλλαγή" του Γιούργκεν Κλοπ αποδείχτηκε ο Βαϊνάλντουμ με τον Ολλανδό να σκοράρει για δεύτερη φορά μέσα σε δυο λεπτά και να φέρνει τη Λίβερπουλ αγκαλιά με το θαύμα και την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Στο 56' σε σέντρα από τα αριστερά ο Βαϊνάλντουμ πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι με τον Τερ Στέγκεν να μην μπορεί να αντιδράσει.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ