CHAMPIONS LEAGUE

Λίβερπουλ - Μπαρτσελόνα: Γρήγορο προβάδισμα για τους γηπεδούχους

Liverpool's Divock Origi reacts next to Jordan Henderson during the Champions League semifinal, second leg, soccer match between Liverpool and FC Barcelona at the Anfield stadium in Liverpool, England, Tuesday, May 7, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's Divock Origi reacts next to Jordan Henderson during the Champions League semifinal, second leg, soccer match between Liverpool and FC Barcelona at the Anfield stadium in Liverpool, England, Tuesday, May 7, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η Λίβερπουλ πέτυχε ένα γρήγορο γκολ στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα ανοίγοντας το σκορ στο 7 με τον Οριγκί και έβαλε "φωτιά" στο Άνφιλντ. (VIDEO)

Η Λίβερπουλ κυνηγά ένα ποδοσφαιρικό θαύμα στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα καθώς πρέπει να κερδίσει με 4-0 χωρίς να δεχτεί γκολ για να πάρει την πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι με φόρα από τη συμπαράσταση του κόσμου τους μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του Οριγκί στο 7' από κοντά.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Τερστέγκεν σε σουτ μέσα από την περιοχή του Χέντερσον ο οποίος μπήκε στην περιοχή, απέφυγε τον Πικέ και πλάσαρε με τον Οριγκί να παίρνει το ριμπάουντ με το οποίο έκανε το 1-0.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ