CHAMPIONS LEAGUE

Λίβερπουλ: Μουρίνιο και Βενγκέρ μαγεύτηκαν από το "You 'll never walk alone"!

Manchester United manager Jose Mourinho, right, and Arsenal manager Arsene Wenger walk on the pitch at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United manager Jose Mourinho, right, and Arsenal manager Arsene Wenger walk on the pitch at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ τραγούδησαν όλοι μαζί το "You 'll never walk alone" λίγο πριν από την έναρξη του τελικού και υποχρέωσαν τους Ζοζέ Μουρίνιο και Αρσέν Βενγκέρ να μιλήσουν με άκρως κολακευτικά λόγια για το πάθος στην κόκκινη εξέδρα (VIDEO).

Λίγο πριν από την πρώτη σέντρα στον τελικό της Μαδρίτης οι οπαδοί της Λίβερπουλ έδωσαν εκπληκτικό σόου στις εξέδρες καθώς τραγούδησαν με όλη τους την ψυχή το "You 'll never walk alone" για να δώσουν δύναμη στους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ λίγο πριν τη μεγάλη μάχη με την Τότεναμ.

Η ατμόσφαιρα πάντως που δημιούργησαν με τα πολύ υψηλά ντεσιμπέλ ήταν τόσο μαγευτική ώστε ακόμα και δύο "άσπονδροι εχθροί" του ποδοσφαίρου να ενώσουν τις φωνές τους και να μην κρύψουν το θαυμασμό τους για τα όσα παρακολουθούσαν.

Ο λόγος για τους Ζοζέ Μουρίνιο και Αρσέν Βενγκέρ που ήταν καλεσμένοι στα πλατό του "BeinSports" για να μιλήσουν για τον αγγλικό εμφύλιο, με τον Πορτογάλο και τον Αλσατό να ακούν το τραγούδι των οπαδών και να διακόπτουν την κουβέντα τους για να το απολαύσουν σε όλο του το μεγαλείο.

"Αυτό που ακούγεται είναι πιο όμορφο από αυτά που μπορούμε να πούμε εμείς", ήταν το λακωνικό σχόλιο του Μουρίνιο, με τον Βενγκέρ να συμφωνεί και να επαυξάνει, λέγοντας απλά: "Μοναδικό"!

Στο φινάλε του αγώ να μάλιστα, ο Ζοζέ Μουρίνιο έσταξε μέλι για την ομάδα της Λίβερπουλ και εξέφρασε την πίστη ότι έχει τα φόντα να φτάσει σε τρίτο διαδοχικό Champions League: "Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τρία σερί τρόπαια. Γιατί όχι να μην πάει σε τρεις σερί τελικούς και η Λίβερπουλ, με αυτή την καλή ομάδα και με αυτό το καλό πνεύμα;

Τέτοιος σύλλογος, με αυτόν τον προπονητή και με αυτούς τους παίκτες και τους οπαδούς γιατί να μην παίξει τρίτο διαδοχικό τελικό; Θα είναι βέβαια δύσκολο αφού βλέπω επτά-οκτώ ομάδες τη νέα σεζόν να διεκδικούν το Champions League.

Πέρα από την Λίβερπουλ είναι επίσης οι Γιουβέντους, Μπάγερν, Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης".

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ