CHAMPIONS LEAGUE

Λίβερπουλ - Ατλέτικο: Αλλαγή συναισθημάτων σε τρία λεπτά στο Άνφιλντ

Atletico Madrid's Marcos Llorente, right, celebrates after scoring his side's second goal during a second leg, round of 16, Champions League soccer match between Liverpool and Atletico Madrid at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, March 11, 2020. (AP Photo/Jon Super)
Atletico Madrid's Marcos Llorente, right, celebrates after scoring his side's second goal during a second leg, round of 16, Champions League soccer match between Liverpool and Atletico Madrid at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, March 11, 2020. (AP Photo/Jon Super) AP

Μέσα σε τρία λεπτά σημειώθηκαν δύο τέρματα στο Άνφιλντ με τη Λίβερπουλ αρχικά να κάνει το 2-0 στο 94' και την Ατλέτικο να σκοράρει στο 97' για το 2-1. (VIDEOS)

Αλλαγή συναισθημάτων και... πρόκρισης μέσα σε τρία λεπτά στο Άνφιλντ. Μετά το 1-0 της κανονικής διάρκειας η Λίβερπουλ κατάφερε και έφτασε στο 2-0 στο 94' μετά από διπλή προσπάθεια του Φιρμίνιο και έφτασε σε σκορ πρόκρισης. Μετά από τρία λεπτά όμως η Ατλέτικο μείωσε σε 2-1 με τον Γιορέντε και πήρε αυτή προβάδισμα πρόκρισης.

Αρχικά στο 94' ο Βαϊνάλντουμ έκανε την προσπάθεια από τα δεξιά και τη σέντρα με τον Φιρμίνιο να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι. Η μπάλα επέστρεψε στον Βραζιλιάνο επιθετικό που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 των "κόκκινων".

Τρία λεπτά αργότερα η Ατλέτικο μείωσε σε 2-1 όταν μετά από λάθος του Άντριαν η μπάλα έφτασε στον Ζοάο Φέλιξ αυτός τροφοδότησε τον Γιορέντε που με μακρινό σουτ νίκησε τον γκολκίπερ της Λίβερπουλ και έκανε το 2-1 που έδινε την πρόκριση στους Ισπανούς.

Δείτε το 2-0 της Λίβερπουλ:

Και το 2-1 από την Ατλέτικο:

Photo Credits: AP IMAGES

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ