CHAMPIONS LEAGUE

Λίβερπουλ: Αμφίβολος και ο Φαν Ντάικ με Μπαρτσελόνα

Liverpool's Virgil van Dijk gestures during the English Premier League soccer match between Liverpool and AFC Bournemouth at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Virgil van Dijk gestures during the English Premier League soccer match between Liverpool and AFC Bournemouth at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ακολούθησε μέρος του προγράμματος της Δευτέρας (06/05) και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μπαρτσελόνα.

Το βράδυ της Τρίτης (07/05) η Λίβερπουλ καλείται να κάνει ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό άθλο αφού υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 3-0 του πρώτου αγώνα για να προκριθεί στον τελικό του Champions League.

Η αποστολή της είναι εξαιρετικά δύσκολη αφού Σαλάχ και Φιρμίνιο έχουν τεθεί εκτός μάχης λόγω τραυματισμών.

Την ίδια ώρα στο απουσιολόγιο του Γιούργκεν Κλοπ προστέθηκε την Δευτέρα (06/05) και ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Ο στόπερ των κόκκινων έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τους Τσάμπερλεϊν και Λαλάνα.

Τα βρετανικά ΜΜΕ θεωρούν την παρουσία του στον αγώνα ως αμφίβολη χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Όπως είναι φυσιολογικό εάν τελικά απουσιάσει και ο Φαν Ντάικ η αποστολή της Λίβερπουλ γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ