CHAMPIONS LEAGUE

LIVE: Η παρέλαση των πρωταθλητών Ευρώπης στους δρόμους του Λίβερπουλ

Liverpool soccer team manager Jurgen Klopp, left, and Jordan Henderson hold the Champions League Trophy as they arrive back to John Lennon Airport in Liverpool, England, Sunday June 2, 2019.  Liverpool is champion of Europe for a sixth time after beating Tottenham 2-0 in the Champions League final in Madrid Saturday. (Dave Howarth/PA via AP)
Liverpool soccer team manager Jurgen Klopp, left, and Jordan Henderson hold the Champions League Trophy as they arrive back to John Lennon Airport in Liverpool, England, Sunday June 2, 2019. Liverpool is champion of Europe for a sixth time after beating Tottenham 2-0 in the Champions League final in Madrid Saturday. (Dave Howarth/PA via AP) DAVE HOWARTH/PA VIA AP

Η αποστολή της Λίβερπουλ επέστρεψε από την Μαδρίτη με το τρόπαιο του Champions League στις αποσκευές της και αυτή την ώρα γνωρίζει την αποθέωση από τους οπαδούς της κάνοντας παρέλαση με ανοιχτό λεωφορείο στους δρόμους της πόλης (VIDEOS).

Η ώρα για την αποθέωση των θριαμβευτών της Μαδρίτης έφτασε! Η Λίβερπουλ κατέκτησε το 6ο Champions League στην ιστορία της επικρατώντας με 2-0 της Τότεναμ στον τελικό του "Γουάντα Μετροπολιτάνο" και μία ημέρα αργότερα ο Γιούργκεν Κλοπ και οι παίκτες του γνωρίζουν την αποθέωση από το κοινό τους.

Μετά από τους ουρανομήκεις πανηγυρισμούς που έλαβαν χώρα στην ισπανική πρωτεύουσα, το πάρτι μεταφέρεται τώρα στο Λίβερπουλ, με την αποστολή των "κόκκινων" να επιστρέφει στο Νησί με το τρόπαιο στα χέρια της και τους οπαδούς να την περιμένουν για να την περιβάλλουν με τιμές.


Αυτή την ώρα, το διώροφο ανοιχτό λεωφορείο κάνει παρέλαση στους δρόμους της πόλης σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή και δεκάδες χιλιάδες φίλαθλοι χειροκροτούν τον Γιούργκεν Κλοπ και τους παίκτες του για το μεγάλο κατόρθωμά τους που επισφράγισε μία εξαιρετική σεζόν.

Όλα τα λεφτά βέβαια οι φανέλες που φορούν οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ καθώς γράφουν όλες πίσω "Πρωταθλητές Ευρώπης" και έχουν τον αριθμό "6" στην πλάτη.

Photo Credits: Dave Howarth/PA via AP

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ