CHAMPIONS LEAGUE

Λιονέλ Μέσι: Από τον Παναθηναϊκό μέχρι την Τσέλσι!

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Δείτε ένα προς ένα τα 100 γκολ που έχει πετύχει ο Λιονέλ Μέσι στο Champions League. Από το παρθενικό του κόντρα στον Παναθηναϊκό μέχρι τα δυο στο ματς με την Τσέλσι στο "Καμπ Νόου". Απολαύστε τα. (VIDEO).

Μια ακόμη παράσταση έδωσε ο Λιονέλ Μέσι στο παιχνίδι με αντίπαλο την Τσέλσι για την φάση των "16" του Champions League. Κόντρα στην ομάδα που αποτελούσε "κακό του δαίμονα" κατάφερε να σκοράρει συνολικά τρεις φορές, τις δυο στο χθεσινό ματς (14/3), φτάνοντας τα 100 γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο Αργεντινός είναι το κάτι άλλο, απλησίαστος, μοναδικός...

Το κοντέρ ξεκίνησε το 2005 κόντρα στον Παναθηναϊκό και η 100άρα ολοκληρώθηκε ύστερα από 13 χρόνια. Από τα 100 του τέρματα τα 86 είναι με προσπάθεια μέσα από την περιοχή και τα υπόλοιπα 14 έξω από αυτήν. Μόλις τα 11 έχουν έρθει από τη βούλα του πέναλτι, ενώ τρεις φορές έχει σκοράρει με εκτέλεση φάουλ. Τα 80 έχουν προέλθει από τα μαγικό αριστερό του πόδι, 16 έχουν μπει από το δεξί και τέσσερα τέρματα με κεφαλιά.

Η ομάδα που έχει δεχτεί τα περισσότερα τέρματα από τον Αργεντινό παικταρά, είναι η Άρσεναλ. Ο Μέσι έχει παραβιάσει την εστία των "κανονιέρηδων" εννέα φορές. Συνολικά, 21 φορές έχει σημειώσει δύο τέρματα σε έναν αγώνα, πέντε φορές έχει κάνει χατ τρικ, μία φορά έχει πετύχει τέσσερα, ενώ άλλη μία έχει σκοράρει περισσότερα από πέντε γκολ.

AP Photo/Manu Fernandez

Δείτε τα όλα μαζεμένα σε ένα βίντεο:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ