CHAMPIONS LEAGUE

Λιόν: Η σούπερ ατάκα του Γκαρσία για το πώς θα σταματήσει τον Ρονάλντο

Lyon's head coach Rudi Garcia is seen before the Champions League group G soccer match between Zenit St. Petersburg and Lyon at the Saint Petersburg stadium in St. Petersburg, Russia, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Lyon's head coach Rudi Garcia is seen before the Champions League group G soccer match between Zenit St. Petersburg and Lyon at the Saint Petersburg stadium in St. Petersburg, Russia, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP PHOTO/DMITRI LOVETSKY

Ο Ρούντι Γκαρσία βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο για να αποθεώσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ μίλησε για τις δυσκολίες που κρύβει για την Λιόν τα δύο ραντεβού της με την Γιουβέντους για τους "16" του CL.

Η κληρωτίδα για τους "16" του Champions League έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην Λιόν καθώς έφερε στο δρόμο της την Γιουβέντους, με τον Ρούντι Γκαρσία να παραδέχεται πως η αποστολή της ομάδας του είναι εξαιρετικά δύσκολη από τη στιγμή που δεν έχει στη διάθεσή της τον Μέμφις Ντεπάι.

Ο Γάλλος τεχνικός των λιονέ υποστήριξε πως ο Ολλανδός είναι ουσιαστικά ο Ρονάλντο της ομάδας του ενώ αναφερόμενος στην παρουσία του CR7 στους Τορινέζους, χρησιμοποίησε έναν ευφάνταστο τρόπο για να αποκαλύψει πώς προτίθεται να τον περιορίσει.

"Θα είναι τεράστιο επίτευγμα για την Λιόν αν αποκλείσει την Γιουβέντους. Ειδικά χωρίς τον Ντεπάι, που είναι ο δικός μας Ρονάλντο. Φανταστείτε την Γιούβε χωρίς τον CR7.

Πώς θα σταματήσουμε τον Ρονάλντο; Θα πρέπει να σταματήσει στα σύνορα, και ίσως να αποφασίσει πως δεν του αρέσει το Λιόν και δεν θέλει να παίξει εδώ", τόνισε αρχικά ο Γκαρσία, και πρόσθεσε:

Juventus' Cristiano Ronaldo reacts after a missed scoring opportunity during an Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo reacts after a missed scoring opportunity during an Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

"Στα σοβαρά τώρα, θα πρέπει να τον περιορίσουμε μέσα από ομαδική προσπάθεια. Δεν έχει νόημα όμως να τον κλείσουμε σε ένα κλουβί καθώς τότε θα υπάρχει χώρος στην ενδεκάδα για τον Ντιμπάλα ή τον Ιγκουαΐν.

Το Champions League είναι σκληρή διοργάνωση. Ξέρω πως ο Ρονάλντο δεν πήγε στην Γιούβε απλά για να πάρει τίτλους στην Ιταλία. Η ελπίδα μου είναι να μας υποτιμήσουν.

Είδατε όμως την Ντόρτμουντ και την Ατλέτικο Μαδρίτης την Τρίτη; Αμύνθηκαν καλά, είναι αλήθεια. Κατάφεραν όμως να έχουν και τη μπάλα. Αν παίζεις μόνο άμυνα, θα χάσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ligue 1: Απομακρύνεται από την τετράδα η Λιόν
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ