CHAMPIONS LEAGUE

Λίνεκερ: "Μου ζήτησαν ν' απολογηθώ για τη γλώσσα του Κλοπ, αλλά δεν θα το κάνω!"

Gary Lineker poses for photographers upon arrival to the world premiere of the film The Hunger Games Mockingjay Part 1 in London, Monday, Nov. 10, 2014. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Gary Lineker poses for photographers upon arrival to the world premiere of the film The Hunger Games Mockingjay Part 1 in London, Monday, Nov. 10, 2014. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) JOEL RYAN/INVISION/AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ είπε μια ανάρμοστη κουβέντα στον αέρα, το BT Sport ζήτησε στο ακουστικό από τον Γκάρι Λίνεκερ να απολογηθεί δημόσια γι' αυτό, αλλά εκείνος δεν το έκανε και στήριξε στον αέρα τον Γερμανό προπονητή.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε ρεσιτάλ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ιστορική ανατροπή της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα ( 4-0), εκθειάζοντας με μοναδικό τρόπο τους παίκτες του.

"Είναι 22:10 και τα παιδιά είναι στο κρεβάτι οπότε... αυτά τα αγόρια είναι γαμ@@@@@@ γίγαντες. Εάν θέλετε να μου ρίξετε πρόστιμο για αυτή τη λέξη, ρίξτε μου. Είμαι τόσο αδαής που δεν έχω καλύτερες λέξεις να χρησιμοποιήσω", ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο τρελαμένος Γερμανός κόουτς.

Το BT Sport ζήτησε από τον Γκάρι Λίνεκερ στο ακουστικό ν' απολογηθεί δημόσια για την κουβέντα του Κλοπ, αλλά ο ίδιος το αρνήθηκε και τον στήριξε δημόσια.

"Μου ζήτησαν ν' απολογηθώ για τη γλώσσα που χρησιμοποίησε ο Κλοπ, αλλά δεν θα το κάνω. Είναι περασμένη η ώρα, οπότε πάμε Γιούργκεν", ανέφερε ο Λίνεκερ.

Photo by Joel Ryan/Invision/AP

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ