CHAMPIONS LEAGUE

Λιμπέρσκι: "Ευχόμουν να παίξουμε με τη Βασιλεία, κόλαση στην Ελλάδα"

Plzen defender David Limbersky reacts during the Europa League round of 32 second leg soccer match between Dinamo Zagreb and Viktoria Plzen at Maksimir Stadium in Zagreb, Croatia, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Darko Bandic)
Plzen defender David Limbersky reacts during the Europa League round of 32 second leg soccer match between Dinamo Zagreb and Viktoria Plzen at Maksimir Stadium in Zagreb, Croatia, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Τη Βικτόρια Πλζεν θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και ο αμυντικός των Τσέχων, Νταβίντ Λιμπέρσκι, δεν ήθελε να ανταμώσει η ομάδα του με τους Πειραιώτες.

Η Βικτόρια Πλζεν βρίσκεται στο δρόμο του Ολυμπιακού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και ο αμυντικός των Τσέχων, Νταβίντ Λιμπέρσκι, δεν ήθελε να ανταμώσει η ομάδα του με τους Πειραιώτες. Μάλιστα, είπε πως θα προτιμούσε τη Βασιλεία ως αντίπαλο και πως η ατμόσφαιρα είναι... κόλαση στην Ελλάδα.

"Ευχόμουν να παίξουμε με την Βασιλεία, ο Ολυμπιακός είναι πλέον μια πραγματικότητα και θα κάνουμε το παν για να προκριθούμε. Έχουμε παίξει αρκετά ματς, για παράδειγμα στην Τουρκία και έχουμε αποκτήσει εμπειρία. Θα υπάρχει μια κόλαση εκεί, για αυτό θα πρέπει να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην πρώτη αναμέτρηση", ανέφερε ο Λιμπέρσκι.

AP Photo/Darko Bandic

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ