CHAMPIONS LEAGUE

Λειψία - Τότεναμ: Ο Σάμπιτζερ εκτέλεσε δις τον Λορίς

Leipzig's scorer Marcel Sabitzer celebrates with Timo Werner beside Tottenham's Giovani Lo Celso and Ryan Sessegnon, from left, after scoring the opening goal during the Champions League round of 16, 2nd leg soccer match between RB Leipzig and Tottenham Hotspur in Leipzig, Germany, Tuesday, March 10, 2020. (AP Photo/Michael Sohn)
Leipzig's scorer Marcel Sabitzer celebrates with Timo Werner beside Tottenham's Giovani Lo Celso and Ryan Sessegnon, from left, after scoring the opening goal during the Champions League round of 16, 2nd leg soccer match between RB Leipzig and Tottenham Hotspur in Leipzig, Germany, Tuesday, March 10, 2020. (AP Photo/Michael Sohn) AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Η Λειψία άρχισε ιδανικά τον αγώνα της κόντρα στην Τότεναμ καθώς πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων από το 21ο λεπτό, με τον Σάμπιτζερ να εκτελεί τον Λορίς πρώτα με σουτ και μετά με κεφαλιά (VIDEOS).

Η Τότεναμ μπήκε καλύτερα στη δεύτερη μάχη της κόντρα στην Λειψία έχοντας στο μυαλό της πως πρέπει να σκοράρει μετά την ήττα της με 1-0 στο Λονδίνο, όμως όχι μόνο δεν μπόρεσε να βρει το πολυπόθητο γκολ αλλά λίγο μετά το 20ο λεπτό βρέθηκε με δύο γκολ στην πλάτη.

Κοινός παρονομαστής και των δύο τερμάτων για την ομάδα του Νάγκελσμαν ήταν ο Σάμπιτζερ αλλά και η πολύ άσχημη αμυντική συμπεριφορά των παικτών του Ζοζέ Μουρίνιο, που είδαν τους αντιπάλους τους να τους πιάνουν στον ύπνο, με τον Λορίς να βρίσκει τη μπάλα αλλά να μην αποτρέπει το μοιραίο και στις δύο περιπτώσεις.

Στο 10ο λεπτό ο Σάμπιτζερ νίκησε τον Γαλλο παγκόσμιο πρωταθλητή με δυνατό συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του ενώ στο 21' σημάδεψε την ίδια γωνία, αυτή τη φορά με κεφαλιά, με τον Λορίς να αποτυγχάνει να αποκρούσει με διπλή προσπάθεια.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΑΜΠΙΤΖΕΡ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 21' ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕΝΑΜ:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ