CHAMPIONS LEAGUE

Λειψία - Ατλέτικο Μαδρίτης: Ένταση στο ημίχρονο ανάμεσα σε Σιμεόνε και Νάγκελσμαν

Leipzig's head coach Julian Nagelsmann gestures during the Champions League quarterfinal match between RB Leipzig and Atletico Madrid at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, Thursday, Aug. 13, 2020. (Miguel A. Lopes/Pool Photo via AP)
Leipzig's head coach Julian Nagelsmann gestures during the Champions League quarterfinal match between RB Leipzig and Atletico Madrid at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, Thursday, Aug. 13, 2020. (Miguel A. Lopes/Pool Photo via AP) AP

Μετά το τέλος του αγώνα της Λειψίας με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αποκάλυψε ότι τσακώθηκε με τον Ντιέγκο Σιμεόνε στο ημίχρονο.

Η Λειψία πήρε το εισιτήριο για τους "4" του Champions League σε βάρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να γίνεται ο νεότερος προπονητής που φτάνει μέχρις αυτό το σημείο διεκδίκησης του βαρύτιμου τροπαίου. Παρά τη δεδομένη χαρά και ικανοποίηση για την πρόκριση πάντως, ο 33χρονος τεχνικός στάθηκε σε όσα έγιναν -κατά δήλωσή του- στο ημίχρονο της αναμέτρησης, όταν υπήρξε ένταση ανάμεσα σε αυτόν και τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

" Ήταν μια πολύ σκληρή μάχη ανάμεσα σε δύο πάγκους, κι αν εξαιρέσουμε αυτό που συνέβη στο ημίχρονο, όλα ήταν καλά" ανέφερε αρχικά ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος εν συνεχεία εξήγησε -μετά από σχετική ερώτηση- πως " δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, υπάρχουν κάμερες...".

Το τι ακριβώς έχει συμβεί ανάμεσα στους δύο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, ο 33χρονος τεχνικός δεν παρέλειψε όμως να εκφράσει τη δυσφορία του για τη συμπεριφορά του συναδέλφου του. "Εγώ, δεν θα το έκανα αυτό" κατέληξε, δίχως όμως ξανά να μιλήσει συγκεκριμένα.

Miguel A. Lopes/Pool Photo via AP

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ