CHAMPIONS LEAGUE

Λάγο: "Μέχρι και ο Κριστιάνο γελούσε με το πέναλτι"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, left, reacts during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, left, reacts during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White) AP

Ο Ισπανός μπακ του ΑΠΟΕΛ, Ρομπέρτο Λάγο, υποστήριξε ότι μέχρι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο γελούσε με την υπόδειξη πέναλτι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ. (video)

Η Ρεάλ νίκησε 3-0 το ΑΠΟΕΛ στη Μαδρίτη για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει στο 51ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο δόθηκε για χέρι του Ρομπέρτο Λάγο στην περιοχή.

Μάλιστα, αυτή η υπόδειξη του Μπενουά Μπαστιάν βρήκε τους Κύπριους να διαμαρτύρονται, εκτιμώντας πως η μπάλα χτύπησε στον ώμο του Ισπανού.

Ο 32χρονος Ίβηρας μπακ του ΑΠΟΕΛ, Ρομπέρτο Λάγο, μιλώντας σε συμπατριώτες του υποστήριξε ότι ακόμη και ο Κριστιάνο Ρονάλντο γελούσε με την υπόδειξη του Γάλλου διαιτητή.

"Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, θα έλεγα άνετοι. Παλέψαμε, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο δεύτερο η ομάδα έπεσε, είναι φυσιολογικό, σ’ αυτό το γήπεδο τα παιχνίδια φαίνεται να διαρκούν περισσότερο.

Τώρα πρέπει να σκεφτούμε το πρωτάθλημα, αυτό μας δίνει να φάμε. Μέχρι και ο Κριστιάνο γέλασε με το πέναλτι, γιατί είδε ότι η μπάλα πήγε στον ώμο μου και όχι στο χέρι, περισσότερο ο κόσμος σφύριξε το πέναλτι αυτό παρά ο διαιτητής. Αν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και του δίνεις και πέναλτι… Γελάς όταν βλέπεις την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα να διαμαρτύρονται για τους διαιτητές", υποστήριξε ο Ρομπέρτο Λάγο.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ