CHAMPIONS LEAGUE

Ξέσπασμα Ποτσετίνο: "Δεν σέβεστε τους παίκτες"

Tottenham coach Mauricio Pochettino calls out to his players during the Champions League, group B soccer match between Inter Milan and Tottenham Hotspur, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Tottenham coach Mauricio Pochettino calls out to his players during the Champions League, group B soccer match between Inter Milan and Tottenham Hotspur, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Μουρίτσιο Ποτσετίνο τα έβαλε με τους ρεπόρτερ μετά την ήττα της Τότεναμ από την Ίντερ, κάνοντας λόγο για ασέβεια προς τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο Μιλάνο.

Η Τότεναμ δέχτηκε δύο γκολ στο τέλος της αναμέτρησης του San Siro και ηττήθηκε από την Ίντερ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να τα βάζει με τους ρεπόρτερ, κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού προς τους παίκτες του και τις επιλογές του.

"Δεν σέβεστε τους παίκτες που απόψε έδειξαν μεγαλύτερη ποιότητα από τον αντίπαλο. Όταν η απόφαση μου είναι να παίξω με συγκεκριμένους έντεκα, πρέπει να τη σέβεστε γιατί εγώ είμαι ο προπονητής. Είναι οδυνηρό να το ακούω όταν κάποιοι άνθρωποι δεν είναι παρόντες και εσείς τους κρίνετε με αυτό τον τρόπο", ήταν η απάντηση του Αργεντίνου τεχνικού όταν ρωτήθηκε αν το αποτέλεσμα οφείλεται στο γεγονός πως αποφάσισε να ξεκουράσει τους Τρίπιερ και Αλντερβάιρελντ.

Ο Ποτσετίνο συνέχισε υποστηρίζοντας πως ήταν σκληρό για την Τότεναμ να μην πάρει κάτι από το παιχνίδι, αποθέωσε τον Χαντάνοβιτς και τους οπαδούς της Ίντερ, ενώ εξέφρασε την σιγουριά του πως οι "Spurs" σύντομα θα βγουν από μια δύσκολη περίοδο με άσχημα αποτελέσματα (τρεις σερί ήττες με Γουότφορντ, Λίβερπουλ και Ίντερ):

"Είναι σκληρό. Η ομάδα άξιζε πολλά περισσότερα και πιστεύω πως ήταν η καλύτερη εμφάνιση μας από το ξεκίνημα της σεζόν. Ο μόνος τρόπος να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα είναι να παίζουμε όπως παίξαμε σήμερα. Οι στημένες φάσεις δεν είναι μόνο θέμα δουλειάς στην προπόνηση, χρειάζεται και τύχη αλλά και η κατάλληλη απόφαση την κατάλληλη στιγμή.

Στο 1-0 το αποτέλεσμα είναι πάντα ανοιχτό και το πρόβλημα είναι πως δεν "σκοτώσαμε" το παιχνίδι. Ο Χαντάνοβιτς ήταν φανταστικός κάτω από τα δοκάρια του σε κάποιες περιπτώσεις. Φυσικά οι οπαδοί της Ίντερ ήταν απίστευτοι μετά την ισοφάριση και βοήθησαν την ομάδα τους να φτάσει στη νίκη. Οφείλουμε να βελτιωθούμε σε ορισμένες καταστάσεις αγώνα.

Αντιλαμβάνομαι το ποδόσφαιρο και καταλαβαίνω ότι δύσκολες περίοδοι μπορούν πάντα να εμφανιστούν. Μετά τη νίκη μας στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπα "να είστε προσεκτικοί". Και μετά ήρθε μια ζόρικη περίοδος, ξεκινώντας από την ήττα στο Γουότφορντ.

Το σημαντικότερο είναι να είμαστε δυνατοί και είμαστε δυνατοί. Σήμερα δείξαμε πως θα είμαστε το ίδιο καλοί, όπως στο παρελθόν. Έχουμε ποιότητα και είδα σημάδια ανάκαμψης. Δείξαμε σπουδαία προσωπικότητα. Είχαμε τον έλεγχο μέσα στο San Siro, μια δύσκολη έδρα. Δείξαμε χαρακτήρα και σταθήκαμε άτυχοι που δεν κρατήσαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε".

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ