CHAMPIONS LEAGUE

Κόβατς: "Ο Ολυμπιακός έκανε πραγματικά καλή δουλειά"

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκο Κόβατς έβγαλε το καπέλο στον Ολυμπιακό για την αντίσταση που προέβαλε στην Μπάγερν ενώ τόνισε πως με τους 9 βαθμούς απολογισμό η ομάδα του είναι με το ένα πόδι στους "16" του Champions League.

H Μπάγερν συνέχισε την προέλασή της στο φετινό Champions League καθώς μετά από τον Ερυθρό Αστέρα και την Τότεναμ, έριξε στο καναβάτσο και τον Ολυμπιακό, και με την τρίτη νίκη της στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της φάσης των ομίλων είναι μία ανάσα από την πρόκρισή της στα νοκ-άουτ ματς της διοργάνωσης.

Βέβαια, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μόνο εύκολη λεία δεν αποδείχτηκε για τους πρωταθλητές Γερμανίας των επτά τελευταίων ετών καθώς πάλεψαν μέχρι τέλους στην ήττα τους με 3-2 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", και ο Νίκο Κόβατς το παραδέχτηκε αυτό με δηλώσεις του.

"Οι αντίπαλοί μας έκαναν πραγματικά καλή δουλειά απόψε. Πάλεψαν για 90 ολόκληρα λεπτά μέσα σε μία σπουδαία ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Στο φινάλε πήραμε μία νίκη για την οποία δουλέψαμε σκληρά.

Εξακολουθούμε να είμαστε χαρούμενοι επειδή έχουμε τώρα εννέα πόντους και είμαστε με το ένα πόδι στους "16" της διοργάνωσης. Αυτός είναι ο στόχος μας", τόνισε μεταξύ άλλων ο Κροάτης τεχνικός των Βαυαρών, με τον αρχηγό της ομάδας Μάνουελ Νόιερ να είναι στο ίδιο μήκος κύματος:

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) HASAN SALIHAMIDZIC

"Ζοριστήκαμε σήμερα, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς πως η Τότεναμ έφερε 2-2 εδώ. Ήμασταν αποτελεσματικοί. Το σημαντικό είναι πως πήραμε το παιχνίδι και έχουμε 9 πόντους.

Είμαστε σε καλό δρόμο στο Champions League". Από την πλευρά του, ο σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων της Μπάγερν και 5ος πλέον σκόρερ στην ιστορία του Champions League, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι δήλωσε:

"Δεν ήταν κακό το πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά παρόλα αυτά σκόραρε. Έπρεπε να αυξήσουμε την πίεσή μας. Ήμασταν άτυχοι και δεχτήκαμε δεύτερο γκολ οπότε έπρεπε να προσέξουμε πολύ στο τέλος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρτίνς: "Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει έστω το βαθμό"
Ολυμπιακός - Μπάγερν 2-3: Κοίταξε στα μάτια το μεγαθήριο
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ