CHAMPIONS LEAGUE

Κορυφαία 23άδα της σεζόν: Σάρωσε η Μπάγερν, απόντας ο Ρονάλντο

Κορυφαία 23άδα της σεζόν: Σάρωσε η Μπάγερν, απόντας ο Ρονάλντο
MATTHEW CHILDS/POOL VIA AP

Η UEFA ανακοίνωσε την ιδανική 23άδα για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν να εχει 9 εκπροσώπους και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να λάμπει διά της απουσίας του.

Λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Champions League στην Λισσαβώνα, που βρήκε την Μπάγερν να επικρατεί 1-0 της Παρί Σεν Ζερμέν και να κατακτάει το Champions League για 6η φορά στην ιστορία της, η UEFA ανακοίνωσε τις επιλογές της για την κορυφαία 23άδα της σεζόν.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν, είχε την τιμητική της με 9 εκπροσώπους, χωρίς μάλιστα να συμπεριλαμβάνεται ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του τελικού, Κίνγκσλεϊ Κομάν, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν μεταξύ των κορυφαίων.

Όσον αφορά στον μοναδικό εκπρόσωπο της Serie A, σημειώθηκε έκπληξη καθώς αυτός προήλθε από την σταχτοπούτα του θεσμού, Αταλάντα, με τον αρχηγό της Παπού Γκόμες να είναι μεταξύ των εκλεκτών της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η κορυφαία σύνθεση της σεζόν στο Champions League για τη σεζόν 2019-2020:

Τερματοφύλακες: Νόιερ (Μπάγερν), Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λόπες (Λιόν)

Αμυντικοί: Ντέιβις (Μπάγερν), Κίμιχ (Μπάγερν), Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Ουπαμεκάνο (Λειψία), Ανχελίνο (Λειψία), Αλάμπα (Μπάγερν)

Μέσοι: Τιάγκο Αλκάνταρα (Μπάγερν), Ντε Μπράινε (Μάντσεστερ Σίτι), Αουάρ (Λιόν), Γκορέτσκα (Μπάγερν), Σάμπιτζερ (Λειψία), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκόμεζ (Αταλάντα), Μίλερ (Μπάγερν)

Επιθετικοί: Γκνάμπρι (Μπάγερν), Λεβαντόβσκι (Μπάγερν), Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Μέσι (Μπαρτσελόνα), Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ