CHAMPIONS LEAGUE

Κορονοϊός: Πιθανότατα κεκλεισμένων των θυρών το Παρί - Ντόρτμουντ

PSG's Neymar, right, duels for the ball with Dortmund's Lukasz Piszczek during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Borussia Dortmund and Paris Saint Germain in Dortmund, Germany, Tuesday, Feb. 18, 2020. (AP Photo/Michael Probst)
PSG's Neymar, right, duels for the ball with Dortmund's Lukasz Piszczek during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Borussia Dortmund and Paris Saint Germain in Dortmund, Germany, Tuesday, Feb. 18, 2020. (AP Photo/Michael Probst) AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Η αναμέτρηση μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ντόρτμουντ για τη φάση των 16 του Champions League αναμένεται να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της έξαρσης του κορονοϊού και στη Γαλλία.

Η έξαρση του κορονοϊού σε όλη την Ευρώπη έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα και στη διεξαγωγή αθλητικών δραστηριοτήτων, με πολλούς αγώνες να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας. Ήδη στην Ιταλία τα παιχνίδια έχει παρθεί το συγκεκριμένο μέτρο, ενώ το ίδιο θα συμβεί και στην Ελλάδα για τις επόμενες τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Equipe" την ίδια λογική θα ακολουθήσει και η γαλλική κυβέρνηση, η οποία ανακοίνωσε την Κυριακή έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του ιού. Αυτό σημαίνει πως το πιθανότερο είναι ότι η προσεχή ρεβάνς μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ντόρτμουντ (11/03, 22:00) για τη φάση των 16 του Champions League θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Εκτός κι αν τελικά αποφασιστεί να διεξαχθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, κάτι που τη δεδομένη στιγμή φαντάζει από δύσκολο έως απίθανο.

Photo Credits: AP Photo/Michael Probst

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ