CHAMPIONS LEAGUE

Κορονοϊός: Επίσημα χωρίς κόσμο το Βαλένθια - Αταλάντα

Atalanta's Robin Gosens, left, vie for the ball with Valencia's Goncalo Guedes during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Atalanta and Valencia at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Feb. 19, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
Atalanta's Robin Gosens, left, vie for the ball with Valencia's Goncalo Guedes during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Atalanta and Valencia at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Feb. 19, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

H Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε δεκτές τις εισηγήσεις της ισπανικής κυβέρνησης και υπό το φόβο του κορονοϊού ανακοίνωσε πως το Βαλένθια - Αταλάντα θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Με κλειστές τις πόρτες θα διεξαχθεί στο Μεστάγια το Βαλένθια - Αταλάντα την ερχόμενη Τρίτη (10/3) στον αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων για τους "16" του Champions League, όπως ανακοίνωσε επίσημα η UEFA.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία λόγω του κύματος κορονοϊού που εξαπλώνεται με ταχύτητα σε όλο τον κόσμο, με τους ανθρώπους της να αναφέρουν στην ανακοίνωση τους πως προχώρησαν σε αυτή την κίνηση μετά από την επαφή που είχαν τόσο με την ισπανική ομοσπονδία όσο και με το Υπουργείο Υγείας στην Ισπανία.

Σημειώνεται πως ο αγώνας μεταξύ των Βαλενθιάνων και τον μπεργκαμάσκι είναι η ρεβάνς του 4-1 υπέρ της "Dea" στο Μιλάνο, με την ομάδα του Γκασπερίνι να είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία της στις οκτώ κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Η ανακοίνωση της Αταλάντα για την απόφαση της UEFA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορονοϊός: Χωρίς κόσμο το Αρμάνι-Ολυμπιακός, κλειστά τα γήπεδα στην Ιταλία ως 3 Απρίλη
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ